��

Μπορεί η ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν να γλίτωσε τη φυλακή, ωστόσο θα πρέπει να συνεχίσει το πρόγραμμα της αποτοξίνωσης. Αυτό αποφάσισε δικαστήριο του Μπέβερλι Χιλς, στο οποίο οδηγήθηκε επειδή πριν ένα μήνα βγήκε θετικό το τεστ ναρκωτικών στο οποίο υποβλήθηκε.

Η Λόχαν από το 2007 είναι υπό επιτήρηση επειδή οδηγούσε σε κατάσταση μέθης και είχε στην κατοχή της ναρκωτικές ουσίες. Υποτίθεται ότι δεν πρέπει να ξαναπέσει στα ναρκωτικά, σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να επιστρέψει στην φυλακή, όπου είχε μπει το πρώτο διάστημα μετά τη σύλληψή της.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι η Λόχαν βρέθηκε θετική στην κοκαΐνη, η 24χρονη ηθοποιός έσπευσε εθελοντικά να ενταχθεί τις τελευταίες τρεις εβδομάδες σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Η κίνησή της αυτή, πάντως, εκτιμήθηκε από το δικαστήριο του Μπέβερλι Χιλς.

Ο δικαστής Έλντεν Φοξ διέταξε τη νεαρή στάρλετ να παραμείνει στο πρόγραμμα που παρακολουθεί σήμερα και έτσι αποφάσισε να μην την στείλει για τέταρτη φορά στη... «στενή». Έτσι, η Λίντσεϊ Λόχαν γλίτωσε της φυλακής τα σίδερα. Για την ώρα...