Αυτό το κορίτσι έχει μια τάση να κάνει τη..διαφορά. Μια με το ντύσιμο, μια με τη συμπεριφορά της, μια με τα κατορθώματα της, καταφέρνει πάντα να στρέφει πάνω της τα φλάς. Ο λόγος φυσικά για την Πάρις Χίλτον, που προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη γιορτή του Halloween, κάτι αντίστοιχο με τις δικές μας Απόκριες.


Και μπορεί οι περισσότεροι να επιλέγουν κοστούμια μαγισσών και φαντασμάτων, όμως η «χρυσή» κληρονόμος είπε να ξεφύγει από τα συνηθισμένα. Ο φακός την εντόπισε σε κατάστημα εσωρούχων να ψωνίζει μια άκρως αισθησιακή αποκριάτικη στολή. Όταν μάλιστα τη φόρεσε κάθε άλλο παρά τρομαχτική ήταν, καθώς αυτό που επέλεξε ήταν ένα σέξι κοστούμι ναύτη σε μορφή κορσέ.Μάλιστα, για να είναι σίγουρη ότι της πάει, έκανε και «παρέλαση»μέσα στο μαγαζί, χωρίς να νοιάζεται για το «καυτό» σορτσάκι της στολής που άφηνε επιμελώς ακάλυπτα τα οπίσθια της.
Φυσικά, απαραίτητος συνοδός της στην όλη διαδικασία δεν ήταν άλλος από το σκυλάκιτης το οποίο το είχε αγκαλιά όλη την ώρα που «περιόδευε» μέσα στο κατάστημα μέχρι να διαλέξει τι εσώρουχο να φορέσει.