Τα «μαλλιά της κεφαλής της» καλείται να πληρώσει το σουπερ μόντελ και παρουσιάστρια Τάϊρα Μπανκς. Μια γυναίκα από την Τζώρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών τη μήνυσε επειδή πριν από ένα χρόνο έβγαλε στην εκπομπή της την 15χρονη κόρη της για να μιλήσει για τον εθισμό της στο σεξ!

Η Μακ Κλίντον κατέθεσε μήνυση στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Ατλάντα κατά του διάσημου μοντέλου, αλλά και της εταιρείας παραγωγής της εκπομπής της «The Tyra Banks Show», καθώς όπως λέει, δεν είχαν λάβει την απαραίτητη γονική συγκατάθεση, προκειμένου η ανήλικη να παρουσιαστεί στην εκπομπή και να μιλήσει ανοικτά για τον εθισμό της στο σεξ.

Η μητέρα της 15χρονης διεκδικεί 3.000.000 δολάρια για ηθική βλάβη η οποία όπως λέει προκλήθηκε στην κόρη της, καθώς και για τον διασυρμό της οικογένειάς της.

Η νεαρή κοπέλα είχε δηλώσει συμμετοχή μέσω του site της εκπομπής, όπου και εμφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2009, μαζί με όσους ήθελαν να μιλήσουν για το σεξ και τον εθισμό τους σε αυτό. Έναν μήνα μετά, η κοπέλα πέταξε από την Τζώρτζια στη Νέα Υόρκη, με έξοδα της παραγωγής, χωρίς να ενημερώσει κανέναν για την απόφασή της να συμμετάσχει στο σόου και να μιλήσει για την ζωή της, αλλά και για σεξουαλικά θέματα.

Ωστόσο, η μητέρα της κοπέλας επιμένει ότι οι παραγωγοί έπρεπε να έχουν ενημερώσει την ίδια καθότι το κορίτσι είναι ανήλικο και παραβίασαν την νομοθεσία περί προστασίας ανηλίκων.