Μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής του περνά σήμερα ο Γιάννης Πλούταρχος καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο το πέμπτο τους παιδί! Όπως σας είχαμε ενημερώσει προ ημερών, σήμερα ήταν η τελευταία ημερομηνία για τα γεννητούρια, τα οποία συμπίπτουν χρονικά με την έναρξη των χειμερινών εμφανίσεων του τραγουδιστή!

Η σύζυγος του Γιάννη Πλούταχου, Μαρία, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3 κιλών και 370 γραμμαρίων, σήμερα στις 09:10, με καισαρική τομή.

Το καλύτερο παιδί του πενταγράμμου απέκτησε πλέον μια... ομάδα μπάσκετ, ενώ δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό της αγαπημένης του και ήταν φανερά συγκινημένος παρά το ότι έχει βρεθεί στο μαιευτήριο πολλές φορές.

Πλέον, ο 10χρονος Γιώργος δεν έχει τα προνόμια του... μοναχογιού, ενώ η 12χρονη Κατερίνα, η 4χρονη Ελεονώρα και η 2χρονη Παναγιώτα απέκτησαν έναν ακόμα αδερφούλη!

Στο μαιευτήριο βρέθηκαν συγγενείς του ζευγαριού, που όλοι μαζί ανέβηκαν πλέον στο δωμάτιο της Μαρίας για να δουν τόσο εκείνη, όσο και το μωράκι.

Η πρεμιέρα του τραγουδιστή σε νυχτερινό κέντρο επί της οδού Πειραιώς θα γίνει κανονικά και, σίγουρα, με ακόμα πιο «ανεβασμένη» διάθεση για τον Γιάννη Πλούταρχο!