Για τον αντίκτυπο που έχει στον καλλιτεχνικό χώρο η οικονομική κρίση, το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα, καθώς και την οικογένειά της μίλησε η Δέσποινα Βανδή.

Η τραγουδίστρια τόνισε επανειλημμένα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ότι τα δεδομένα στον χώρο της οικονομίας λειτουργούν ως ντόμινο για όλους τους τομείς, συνεπώς όταν ο κόσμος πλέον δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα και αδυνατεί να πάει σε νυχτερινό κέντρο για να διασκεδάσει, οι καλλιτέχνες πρέπει να ρίξουν και εκείνοι με την σειρά τους τις τιμές, ούτως ώστε να προσελκύσουν πελατεία.

«Ο λόγος που επέλεξα να έλθω στον συγκεκριμένο χώρο και να κάνω το συγκεκριμένο πρόγραμμα, χωρίς να κάνω μία «μεγάλη συνεργασία», ήταν γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, ήταν γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό: Το ότι ήθελα να ρίξουμε χαμηλά τις τιμές, χωρίς φυσικά να χαμηλώσουμε την ποιότητά μας σε αυτό που κάνουμε, για να κάνουμε πιο εύκολη την έξοδο του κόσμου που πιστεύω ότι σε αυτήν την εποχή, σήμερα, με τις μέρες που περνάμε, το έχει περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά», δήλωσε η Δέσποινα Βανδή.

«Ο στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μία μπουάτ του 2010 όπου όλοι είμαστε μία πολύ μεγάλη παρέα που αυτό που θέλουμε είναι να περνάμε καλά», πρόσθεσε, για να διευκρινίσει ότι το Voxδεν αποτελεί το κλασικό μαγαζί με τα τραπέζια και το μπουκάλι που οφείλει να παραγγείλλει ο πελάτης, αλλά θα υπάρχει και ποτό στο μπαρ.

Η ερμηνεύτρια μίλησε για την φυσιολογική όπως την χαρακτήρισε ζωή της, που αν εξαιρέσει κανείς την λάμψη της πίστας, δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτή των απλών ανθρώπων. «Αυτό έχει άμεση σχέση και με την δουλειά μου. Η καθημερινότητά μου δεν είναι όπως παλιά που όταν ξεκίνησα, δούλευα εξαήμερα. Τώρα δουλεύουμε διήμερο και εάν γίνει τριήμερο το θεωρούμε επιτυχία. Άρα τα προβλήματά μου σχετίζονται με την κρίση, την οποία εμείς οι τραγουδιστές βιώνουμε τα τελευταία τέσσερα τουλάχιστον χρόνια».

Σε ό,τι αφορά την οικογένειά της, η Δέσποινα Βανδή ανέφερε ότι το πρώτο πράγμα που μετράει σε μία σχέση γονιών με τα παιδιά τους είναι η αγάπη. «Το δεύτερο που με νοιάζει είναι τα καλά τους σχολεία και τα άλλα όλα φτιάχνονται. Επειδή ακριβώς και εγώ δεν προέρχομαι από κανένα μεγάλο τζά��ι, έχω μάθει να ζω και με πολλά και με λίγα και έτσι θέλω να μάθουν και τα παιδιά μου».

Από την ερχόμενη Παρασκευή, η Δέσποινα Βανδή θα εμφανίζεται στο Vox μαζί με τον Πάνο Καλλίδη και την Ελισάβετ Σπανού.