Μπορεί στο σίριαλ του Mega να υποδύεται τον κακό, ωστόσο, στην πραγματική του ζωή ο Στέλιος Καλαθάς έχει τα δικά του «Μυστικά της Εδέμ». Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στην κάμερα του Star, μιλώντας μεταξύ άλλων για την σχέση του με την Δήμητρα Παπανδρέου και τον γάμο.

«Δεν θα παντρευόμουν στην χώρα που ζούμε και με αυτές τις συνθήκες», είπε ο ηθοποιός στην κάμερα του «Super Star» που τον συνάντησε στη δραματ��κή σχολή όπου διδάσκει. Όπως εξήγησε, θεωρεί τον γάμο μεγάλη ευθύνη και την απόκτηση ενός παιδιού ακόμα μεγαλύτερη και κατέληξε: «όπως είναι τα πράγματα τώρα, δεν θέλω με τίποτα να φέρω ένα παιδί στον κόσμο. Είμαι απογοητευμένος».

Όσο για την σχέση του με την Δήμητρα Παπανδρέου, που διάφορα δημοσιεύματα θέλουν κάτι να τρέχει μεταξύ τους; «Είναι ένα άτομο που εκτιμώ και σέβομαι εδώ και 12 χρόνια. Είμαστε φιλαράκια καλά και θεωρώ ότι είναι μια προσωπικότητα λίγο παρεξηγημένη. Αν την γνωρίσεις από κοντά, θα καταλάβεις ότι είναι ένα μικρό παιδί που του αρέσει να βοηθάει. Αυτό μόνο και τίποτε άλλο», είπε ο Στέλιος, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Στα «Μυστικά της Εδέμ» υποδύεται τον σατανικό επιχειρηματία Μπέλο, ρόλος τον οποίο υποδύθηκε για 4 - 5 επεισόδια πέρσι. Όπως αποκάλυψε, άρεσε στους συντελεστές της σειράς, που του τηλεφώνησαν και του πρότειναν να συνεχίσει. «Ήταν δώρο! Είναι δώρο για κάθε έλληνα ηθοποιό να παίζει σε αυτή τη σειρά», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η παρέα της Φεγγαρόπετρας που συνεχίζει να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό είναι δεμένη και πίσω από τις κάμερες. Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως αφού τελειώσουν τα γυρίσματα κάθονται όλοι μαζί και λένε τα νέα τους ή πίνουν έναν καφέ! «Είμαστε μια παρεΐτσα εκεί μέσα και αυτό είναι σπάνιο για τους ηθοποιούς, γιατί οι φιλίες τους κρατάνε μέχρι την Κυριακή των Βαΐων που πέφτουν οι αυλαίες στα θέατρα», ανέφερε.

Μάλιστα, χαρακτήρισε την καλή χημεία μεταξύ ηθοποιών και συντελεστών ως μυστικό για την επιτυχία του σίριαλ!