Έμφραγμα κατά τα γυρίσματα της νέας του ταινίας φέρεται να υπέστη ο Jan - Claude Van Damme! Προς το παρόν, η κατάσταση της υγείας του παραμένει άγνωστη, ωστόσο, τα γυρίσματα διακόπηκαν απότομα και η οικογένεια του ηθοποιού έσπευσε στο νοσοκομείο.

Ο Βέλγος ηθοποιός βρισκόταν στη Νέα Ορλεάνη προκειμένου να ξεκινήσει τριήμερα γυρίσματα. Ωστόσο, λίγο μετά την έναρξη, κάθε δράση στο πλατό «πάγωσε» και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Van Damme υπέστη μικρό έμφραγμα.

Η σύζυγος του action hero, Gladys Portugues, έσπευσε στο νοσοκομείο, ενώ ο εκπρόσωπός του αρνείται να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει οτιδήποτε σχετικό με την υγεία του.

«Τα γυρίσματα διακόπηκαν λόγω απρόσμενων γεγονότων», ήταν η λακωνική δήλωση του εκπροσώπου του Van Damme.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ηθοποιός, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες «πάτησε» τα 50, δέχθηκε τις απαραίτητες ιατρικές φροντίδες και πλέον επέστρεψε στο Βέλγιο με την γυναίκα του για να ξεκουραστεί.

Πάντως, σε ιστοσελίδα για τους θαυμαστές του, αναφέρεται πως όσα λέγονται περί εμφράγματος δεν ευσταθούν. Ακόμα και αυτή η δήλωση, όμως, δεν μπορεί να φέρει τον εφησυχασμό, αφού ουδείς γνωρίζει γιατί διακόπηκαν τα γυρίσματα και γιατί ο Van Damme πήγε στο νοσοκομείο.

Γιατί άραγε τόσο μυστήριο;

Στο μεταξύ, η παραγωγή της ταινίας -με βασικό άξονα το kick boxing- παραμένει stand by.