Τέλος στο κρυφτούλι Ζέτας Μακρυπούλια-Μιχάλη Χατζηγιάννη, βάζουν οι φωτογραφίες που τους δείχνουν σε τρυφερά ενσταντανέ στο Λονδίνο. Οι φήμες περί ειδυλλίου οργίαζαν από τις αρχές του καλοκαιριού όμως κανένας από τους δύο δεν επιβεβαίωνε τίποτα… Ο τραγουδιστής το διέψευδε ενώ η όμορφη ξανθιά απλά είχε δηλώσει πως πέρασε ένα από τα ωραιότερα καλοκαίρια της….


Είναι αλήθεια πως μέχρι τώρα οι δυο τους αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Που να φανταστούν όμως ότι στο Λονδίνο που αποφάσισαν να πάνε για να περάσουν κάποιες μέρες ξέγνοιαστα και μακριά από τα ενοχλητικά και επίμονα βλέματα, θα τους «τσάκωνε» ο φωτογραφικός φακός της Espresso;;;

Ιδού λοιπόν τα πειστήρια του έρωτά τους! Όπως αναφέρει η εφημερίδα περπατούσαν στους δρόμους της αγγλικής πρωτεύουσας χεράκι-χεράκι..


Την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, το ζευγάρι βρέθηκε στο Ελ . Βενιζέλος και πέταξε στις 09:30 το πρωί. Ο Μιχάλης κάθισε διακριτικά στον χώρο αναμονής της Business class ενώ η Ζέτα έκανε βόλτες στα καταστήματα του αεροδρομίου. Ήταν κι οι δύο απλά ντυμένοι με φόρμες και τζιν.

Η συνάντησή τους έγινε στα καθίσματα της πρώτης θέσης. Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Χίθροου, το ζευγάρι πήγε σε μία γωνιά του χώρου παραλαβής των αποσκευών και περίμεναν για τις βαλίτσες τους… Εκεί τραβήχτηκαν και οι φωτογραφίες που τους δείχνουν να συζητούν σε απόσταση… αναπνοής!


Μάλιστα όπως είπαν στην εφημερίδα άνθρωποι που ταξίδεψαν μαζί τους, αν και ήταν προσεχτικοί, δεν άντεξαν να μην ανταλλάξουν έστω ένα φιλάκι…