Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής του «Κισμέτ», Μπουράκ Χακί ή αλλιώς «Κενάν», βρέθηκε για ένα 24ωρο στην Αθήνα, ξετρελαίνοντας τις θαυμάστριες του μιας και το τουρκικό σίριαλ γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας.


Ο Μπουράκ, μπορεί να γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά όπως ο ίδιος λέει «αγαπά πολύ την Ελλάδα» μιας και ο πατέρας του είναι Έλληνας με καταγωγή από την Κομοτηνή. Ο 38χρονος ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «10 με 1 μαζί» και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού του.


Ο δη��οφιλής στη χώρα του ηθοποιός, σπούδασε Οικονομετρία και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Πόλης αλλά αυτό που τον κέρδισε ήταν τελικά το μόντελινγκ με το οποίο και ασχολήθηκε έως και το 2000. Με ύψος 1.90, ο Μπουράκ έχει κάνει πάνω από 1.000 επιδείξεις μόδας σε όλο τον κόσμο και άπειρες φωτογραφήσεις. Τα τελευταία δέκα χρόνια, η μεγάλη του αγάπη είναι η ηθοποιία.


Από το 2001, είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό και πανέμορφο μοντέλο Σεμά Σιμσέκ, με την οποία έχει και ένα αγοράκι τριών χρονών. Αποκάλυψε μάλιστα ότι την βοηθά στις δουλειές του σπιτιού, φροντίζουν μαζί το γιο τους ενώ εκείνος περνά πολλές ώρες μαζί του παίζοντας. Όσο για τις φήμες που τον θέλουν να διατηρεί ερωτικό δεσμό με την συμπρωταγωνίστρια του Λάμια στο σίριαλ, ο Μπουράκ τις διαψεύδει, και δηλώνει «τρελά ερωτευμένος» με τη σύζυγο του, η οποία όπως αποκάλυψε «δεν τον ζηλεύει, και είναι περήφανη για εκείνον». Μέσα σε λίγο καιρό άλλωστε θα γίνει για δεύτερη φορά πατέρας.


Ο «Κενάν» μάλιστα εξέφρασε και ένα παράπονο, καθώς όπως λέει, όταν «γυρίζει» τα σίριαλ δε βρίσκει χρόνο για την οικογένεια του μιας και«τα γυρίσματα διαρκούν 12 με 18 ώρες την ημέρα».


Έδωσε μάλιστα και ένα «δωράκι» στους φαν του σίριαλ «Κισμέτ», καθώς αποκάλυψε ότι το τέλος θα είναι «δραματικό».


Δείτε στο βίντεο λεπτομέρειες για τη ζωή του γοητευτικού ηθοποιού…