Στα τέλη Αυγούστου του 2001 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη κρουαζιέρα για...γυμνιστές, και μάλιστα στην Κροατία παρακαλώ!

Την πρωτοποριακή ή κατ’ άλλους προκλητική κίνηση εισάγει το πρακτορείο e-Waterways, το οποίο έχει έδρα στο Λονδίνο και δραστηριοποιείται στο χώρο των θαλασσών. Στην οκταήμερη κρουαζιέρα, που εκτός από την Κροατία θα έχει προορισμό τις χρυσαφένιες παραλίες και τα νησιά της Αδριατικής, θα συμμετάσχουν 22 άτομα ηλικίας περίπου 40 ετών. Ο καθένας από αυτούς θα καταβάλει 500 δολάρια.

Εκπρόσωπος του τουριστικού πρακτορείου το οποίο αποφάσισε να ακολουθήσει τη νέα τάση που διαμορφώνεται στη�� τουριστική βιομηχανία, δήλωσε ότι ο γυμνισμός, ως τουριστικό προϊόν, κερδίζει συνεχώς "έδαφος" και η Κροατία διαθέτει αρκετές παραλίες γυμνιστών, πέρα από το φυσικό της πλούτο, γι’ αυτό και επελέγη ως προορισμός της κρουαζιέρας. Η ίδια πρόσθεσε, ότι οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου θα κολυμπούν και θα κάνουν ηλιοθεραπεία γυμνοί, αλλά, στο δείπνο θα πηγαίνουν ντυμένοι, καθώς αυτό ορίζεται από τους κανόνες του ταξιδιού.Ενδιαφέρον για την πρώτη κρουαζιέρα γυμνιστών που θα πραγματοποιήσει το τουριστικό πρακτορείο, εκδήλωσαν πελάτες από την Ευρώπη, κυρίως Γερμανοί, οι οποίοι έχουν «παράδοση στο γυμνισμό».

Το ενδιαφέρον πάντως δεν είναι τόσο το να γίνει, όσο να κυκλοφορήσει εικόνα από την συγκεκριμένη κρουαζιέρα. Όχι τίποτα άλλο, έτσι από περιέργεια δηλαδή, να δούμε το θέαμα…