Το ότι ο χρόνος λατρεύει την Sharon Stone το γνωρίζουμε. Το έχουμε εμπεδώσει. Είναι γεγονός ότι στα 52 της δείχνει πιο «φρέσκια» και λαμπερή από ποτέ. Αυτά βέβαια σε ό, τι αφορά το πρόσωπό της. Γιατί τώρα το θέμα μας είναι το σώμα της.

Αναμφισβήτητα, το να ποζάρεις όλο νάζι και γεμάτη άνεση στον φωτογραφικό φακό με αυτό το μπικίνι και μάλιστα έχοντας ένα πακέτο τσιγάρα στο… σλιπάκι σου, αν μη τι άλλο θέλει τόλμη. Αν είσαι 52 εννοείται. Και απ’ ό, τι φαίνεται, η τόλμη είναι κάτι που διαθέτει η πρωταγωνίστρια του Bασικού Ενστίκτου, η οποία με ένα τιγρέ μπικίνι, κιμονό και χρυσούς κρίκους, πόζαρε κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων της νέας ταινίας Five Bucks a Day, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η εφημερίδα Daily Mail που δημοσίευσε την φωτογραφία αναφέρει πως δεν έχει γίνει ίχνος επεξεργασίας και μάλιστα αστειεύεται λέγοντας ότι η ταινία που γυρίζει η Stone είναι τόσο χαμηλού budget, που δεν είχαν ούτε ένα τόσο δα τσαντάκι να της δανείσουν για να βάλει τα τσιγάρα της.

Εάν πάντως αυτό ισχύει (ότι δηλαδή η φωτογραφία δεν έχει υποστεί photoshop), η ηθοποιός έχει ένα σώμα για την ηλικία της που απλά είναι αυτό που λέμε «δεν υπάρχει». Πιο γυμνασμένη από ποτέ, πιο αδύνατη από ποτέ και χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας, η Stone αποδεικνύει ότι μπορεί να μην είναι… μικρούλα, αλλά κρατιέται πολύ καλά, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στο χρηματιστήριο της υποκριτικής, στο οποίο άλλωστε ποτέ δεν έχασε την αξία της.