Σε club της Νέας Υόρκης έβγαλε τα μάτια της η Madonna, μόνο που ο παρτενέρ της στα φιλιά και τα σαλιαρίσματα δεν ήταν ο Jesus Luz αλλά... ο χορογράφος της! Οι φήμες περί χωρισμού του ζεύγους εντείνονται και πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι η Madge βρήκε νέο boy toy!

Τον τελευταίο καιρό, τα πηγαδάκια της showbiz λένε πως η «βασίλισσα της ποπ» και το νεαρό μοντέλο από την Βραζιλία έχουν σπάσει τα τσανάκια τους, έπειτα από περίπου 2 χρόνια σχέσης.

«Ουδέν σχόλιο» ήταν η απάντηση του Jesus -που κάνει διακοπές στην γενέτειρά του- όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για τον χωρισμό του με την 52χρονη σταρ.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η Madge είναι έξαλλη με το πρώην τεκνό της, καθώς ήταν ο 24χρονος που της έδωσε τα παπούτσια στο χέρι! Έτσι, συνεχίζουν οι ίδιες πληροφορίες, η τραγουδίστρια βγαίνει κανονικά και με τον νόμο με τον Brahim Rachiki, που επιμελήθηκε τις χορογραφίες στην περιοδεία της «Sticky & Sweet», αλλά και το κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ για τον Michael Jackson, «Τhis Is It».

Την περασμένη Πέμπτη, Madonna και Brahim εθεάθησαν σε νυχτερινό κέντρο της Νέας Υόρκης να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται ολούθε, σαν να μην τρέχει τίποτα...

Πάντως, από το ένα τεκνό στο άλλο πάει η Madge, αφού ο χορογράφος είναι μόλις 33.

Να της αναγνω��ίσουμε, όμως, ότι αρχίζει σταδιακά να.. κλείνει την «ψαλίδα» με την δική της ηλικία!