Μόνο με ποδιά να μαγειρεύει και με φακιόλι να καθαρίζει δεν είδαμε την Καλομοίρα στις πρώτες φωτογραφίες της μετά τον γάμο με τον Γιώργο Μπούσαλη! Τι κι αν ο έγγαμος βίος έχει υποχρεώσεις; Στις φωτογραφίες που η τραγουδίστρια «ανέβασε» στο Ίντερνετ εμφανίζεται να κάνει βόλτες και να ψωνίζει χωρίς τον σύζυγό της!

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Καλομοίρα στην ιστοσελίδα της, την βλέπουμε με τζινάκι, μαύρο μπλουζάκι και φουλάρι στο λαιμό να ψωνίζει στο super market. Όχι, δεν βγήκε να πάρει προμήθειες για να μαγειρέψει φαγητό, αλλά... γλυκά καθώς πλησιάζει το Halloween!

Τι κι αν καθημερινά εκατομμύρια νοικοκυρές αγωνιούν και αγωνίζονται για την φροντίδα της οικογένειας και του νοικοκυριού; Η Καλομοίρα είναι... αλλιώς και ανυπομονεί για την δημοφιλέστερη γιορτή της Αμερικής. Μάλιστα, έχει ήδη αγοράσει την στολή που θα φορέσει, η οποία μοιάζει με... μέλισσα!

Σε άλλες φωτογραφίες, η τραγουδίστρια εμφανίζεται με την θεία της να πίνουν καφεδάκι και να τρώνε γλυκό, αλλά και να βολτάρει με τα ξαδέρφια της, Δήμητρα και Πέτρο. Πιασμένα χέρι - χέρι, τα ξαδερφάκια περπατούν στους δρόμους της πόλης, ενώ σε άλλη φωτογραφία η Καλομοίρα κάθεται στο πάτωμα και παίζει με τον μικρό Πέτρο.

Όχι, τον Γιώρ��ο δεν τον είδαμε σε καμία φωτογραφία. Είδαμε, όμως, δείπνο σε εστιατόριο με φίλες αλλά και... μπιρίμπα στο σπίτι!

Δύσκολη η ζωή της νοικοκυράς...