Κοντεύετε τα 40 και σας έχει πιάσει πανικός; Μην αγχώνεστε... Η Ελένη Μενεγάκη είναι εδώ και προσφέρει αφιλοκερδώς συμβουλές γι’ αυτή την δεκαετία! Ούτε ένα 24ωρο δεν πέρασε από τό��ε που η κουμπάρα Νατάσσα Θεοδωρίδου είπε την ηλικία της στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και η Ελένη μίλησε κι αυτή για την δική της ηλικία, βρίσκοντας την κατάλληλη αφορμή με τηλεφώνημα τηλεθεάτριας.

Η τηλεθεάτρια πήρε τηλέφωνο στον «Καφέ» και βρήκε αφορμή να πει τα παραπονάκια της επειδή έχει «πατήσει» τα πρώτα -άντα. Τι κι αν πήρε τηλέφωνο για να κερδίσει δώρο η γυναίκα; Είπε στην Ελένη και την ανησυχία της, επισημαίνοντας ότι τα 30 την αγχώνουν.

Ωραιότερη πάσα δεν μπορούσε να βρει η παρουσιάστρια... Ηλικία είπε η Νατάσσα και, μάλιστα, σε άλλη εκπομπή; Ηλικία θα πω κι εγώ στην δική μου, φαίνεται πως σκέφτηκε.

«Η δεκαετία 30 - 40 είναι όμορφη για μια γυναίκα», είπε η Ελένη και ζήτησε από την τηλεθεάτρια να την πάρει τηλέφωνο σε 10 χρόνια για να της δώσει... συμβουλές! «Ε όχι αγάπη μου μόλις κλείνεις τα 30 να σε παίρνει από κάτω! Όσο μπαίνει το τρία μπροστά από την ηλικία να είσαι χαλαρή. Όταν μπει το τέσσερα πάρε με τηλέφωνο γιατί εγώ θα τα έχω περάσει και θα σου πω τα νέα. Και πάλι, όμως, χαλαρή να είσαι», είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά, η θαυμάστρια της Ελένης άρχισε τις φιλοφρονήσεις και η παρουσιάστρια την ευχαρίστησε, λέγοντας πως της αρέσει να ακούει ότι είναι όμορφη ειδικά όσο περνούν τα χρόνια.

Κάπου εκεί πετάχτηκε και η Άση Μπίλιου, υποστηρίζοντας πως οι γυναίκες μετά τα 40 και μέχρι τα 50 φτάνουν στο αποκορύφωμα της σεξουαλικής ζωής...

«Γιατί, τα προηγούμενα χρόνια τι έκαναν;», ήταν η απορία - βόμβα της Ελένης!

Έλα που δεν ξέρεις Ελενίτσα... στα 41 είσαι και -απ’ ότι φαίνεται από διάφορες φωτογραφίες που κυκλοφορούν εδώ και μήνες- του δίνεις και καταλαβαίνει...