Ανατρεπτικός, διαφορετικός και με … ροκ διαθέσεις εμφανίστηκε ο Νίνο στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

Ο τραγουδιστής δεν έκρυψε ότι περίμενε αρκετή ώρα μέχρι να μπει στο πλατό της εκπομπής, με αποτέλεσμα να έχει… βαρεθεί μέχρι να έλθει η σειρά του. Εμ, περίμενε κι αυτός ο καημένος τη Ρούλα και τη Νατάσα να τελειώσουν για να πει κι εκείνος όσα ήθελε.

Πάντως, αν και εμφανίστηκε τελευταίος, μόνον παραπονεμένους που δεν μας άφησε. Τι είπε; Ότι έχει δώσει εξετάσεις για να πάρει δίπλωμα οδήγησης… άκουσον άκουσον 14 φορές! «Ναι αλήθεια είναι, 14 φορές έχω δώσει για δίπλωμα, αλλά έχω κάνει και χειρότερο!», είπε ο Νίνο. «Πριν από λίγο καιρό, με σταματήσανε και μου πήραν το αυτοκίνητο, τις πινακίδες, το δίπλωμα, την άδεια, ό,τι είχα και δεν είχα. Και μέσα σε όλα αυτά, 875 ευρώ κλήση!»

«Τι έγινε;», ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος. «Εκείνος το πήρε για… κόκκινο!» απάντησε ο Νίνο. Ο ίδιος μάλλον δεν είδε και… τόσο καθαρά το κόκκινο. Το πέρασε για σκούρο πορτοκαλί το φανάρι, να’ σου η κλήση…

Εκτός όμως από τις περιπέτειές του με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έχει κινδυνέψει πάρα πολλές φορές. Κάτι που εξέφρασε με έναν ιδιαίτερο ομολογουμένως τρόπο. «Εχω πηδήξει πάνω από τον τάφο μου δέκα φορές, μην σου πώ και παραπάνω», είπε προσθέτοντας ότι αυτός είναι ένας πάρα πολύ σοβαρός λόγος για τον οποίο πιστεύει – και θεωρεί ότι όλοι πρέπει να πιστεύουν – στο Θεό.