«Γεια σου Λιάγκα χτίστη!», είχε πει πριν από λίγες ημέρες ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Γιώργο Λιάγκα. Αφορμή στάθηκε η δήλωση ενός τηλεθεατή ότι «την γυναίκα πρέπει να την στρώσεις από νωρίς, γιατί είναι σαν το πλακάκι και άμα δεν την πατήσεις έγκαιρα και καλά, το… πουλάκι θα σου φύγει!»

Δεν είχε και άδικο ο Λάκης. Αλλωστε, το θέμα Λιάγκα - Σκορδά και το πώς συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλο, στον αέρα της εκπομπής, αποδεικνύει ότι ο Γιώργος κάνει ό,τι λέει η Φαίη.

Βλέπουμε λοιπόν το πρωινό mou την Παρασκευή το πρωί, όπου η Φαίη Σκορδά προλογίζει το θέμα του νέου σόου του Γιώργου Καπουτζίδη. «Εχω να σας πω ότι πραγματικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έπρεπε να κάνει άλλη δουλειά», είπε η Φαίη εννοώντας ότι ο π��ρουσιαστής έχει καλή φωνή και αξίζει να τραγουδά. Σε τέτοιο σημείο που θα έπρεπε δηλαδή μέχρι και να έχει λάβει μέρος στο Just the two of us.

«Να τα...αντε να μας αδειάζεις τη γωνιά, ήθελε να σου πει, αλλά δεν το κατάλαβες Δημήτρη. Όταν θα σας φάει όλους, στο τέλος θα πει και για τον Γιώργο Λιάγκα ότι είναι καιρός να κάνει κάτι άλλο, να κάνει κάτι… καλύτερο για να φύγω κι εγώ, να πάω ας πούμε στο prime time!», απάντησε ο Γιώργος. Όμως το θέμα είχε και συνέχεια. «Λοιπόν πώς θέλεις να το πάμε;», ρώτησε η Φαίη τον Γιώργο για να προχωρήσει στο θέμα και ο Γιώργος «άρπαξε στον αέρα» την πάσα για να «πετάξει» την ατάκα του: «Εγώ τι θέλω; Αφού ό,τι και να πώ, αυτό που θέλεις εσύ θα γίνει!»

Τι έγινε ρε παιδιά;...Που έλεγε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος στους Απαράδεκτους σε στιγμές μεγάλης έκπληξης. Του πήρε τον αέρα το Φαιάκι… του τον πήρε δυστυχώς. Τι του τον πήρε δηλαδή που του τον πήρε και τον σήκωσε… Πώς έγιναν έτσι τα πράγματα κι εκεί που περιμέναμε να δούμε τον άντρα πρώτο βιολί, βλέπουμε το Φαιάκι να λύνει και να δένει; Πού είναι ο Γιώργος που ξέραμε;

Γιώργο πάρε τα πάνω σου… Επειγόντως!