Λίγη από την δόξα του άλλοτε συμπρωταγωνιστή του Robert Pattinson φαίνεται πως θέλησε να αποκτήσει ο Daniel Radcliffe, ο γνωστός Harry Potter, που «μεταμορφώθηκε» σε βαμπίρ! Βέβαια, η μανία του βρικόλακα δεν έπιασε μόνο στη φωτογράφηση τον νεαρό ηθοποιό, αλλά και στο καρτούν «Simpsons» όπου υποδύθηκε τον... γιο του Κόμη Δράκουλα.

Από χαριτωμένος μικρός μάγος, ο Daniel έγινε αιμοβόρο βαμπίρ με ένα τόνο make up στο πρόσωπο και πόζαρε για το περιοδικό «Dazed & Confused».

Η έκπληξη έρχεται και από τα λεγόμενά του, καθώς ο 21χρονος ηθοποιός αποκαλύπτει πως σε όλες τις μέχρι τώρα συνεντεύξεις του έλεγε ότι είναι single! Σύμφωνα με τον ίδιο -και αν δεν λέει ψέματα πάλι- δεν ήταν ποτέ μόνος από την ηλικία των 14άρων: η πρώτη του σχέση κράτησε 6 μήνες, έπειτα ήρθε μία άλλη 2,5 ετών και στο «καπάκι» μια καινούργια διάρκειας 3 ετών. Βέβαια, ας του πει κάποιος πως από τα 14 μέχρι τα 21 είναι 7 χρόνια και το άθροισμα των σχέσεών του φτάνει περίπου στα 6...

Παράλληλα, αναφέρει ως μέντορά του τον Gary Oldman και προσθέτει ότι σιχαίνεται το σχολείο και θεωρεί τον εαυτό του βαρετό, ενώ αγαπημένο του ποτό είναι η βότκα με τζιν.

Σίγουρα, τον Robert Pattinson -με τον οποίο έπαιξε στο «Κύπελλο της Φωτιάς»- θα αργήσει πολύ να τον φτάσει όσους βρικόλακες κι αν υποδυθεί. Άλλωστε, στους «Simpons» που δάνεισε την φωνή του στον Edmund τον βρικόλακα, ούτε που τον αναγνώρισε κανείς...