Με ένα φιλί στο στόμα προσπάθησε ο Brad Pitt να χαλαρώσει την Angelina Jolie που συνεχίζει πυρετωδώς τα γυρίσματα της νέας της ταινίας στην Βουδαπέστη! Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες σκηνές τρυφερότητας, το ζευγάρι περπάτησε αγκαλιασμένο στο πλατό, όπου ο ηθοποιός επισκέφθηκε την καλή του.

Ο Brad βρέθηκε στην ουγγρική πρωτεύουσα για να επισκεφθεί την γυναίκα του, η οποία κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με μια ταινία με θέμα τον έρωτα μιας Βόσνιας για έναν Σέρβο στρατιώτη κατά τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία.

Με τα μπουφάν κουμπωμένα μέχρι τον λαιμό, γυαλιά ηλίου και ζεστά ροφήματα ανά χείρας, οι δύο ηθοποιοί αγκαλιάστηκαν και περπάτησαν στο πλατό, ώσπου έφτασαν σε ένα απομονωμένο σημείο. Εκεί, ο 48χρονος ηθοποιός έσκυψε και φίλησε την 35χρονη σύντροφό του! Κι αν άνθρωποι δεν ήταν παρόντες, ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και απαθανάτισε το φιλί...

Λόγω της ταινίας, η Angelina ζει μόνιμα στη Βουδαπέστη μαζί με τα τέσσερα από τα παιδιά τους, Pax, Zahara, Maddox και Shiloh (τα οποία και φοιτούν σε σχολείο της πόλης), ενώ ο Brad παραμένει στην Αμερική έχοντας κοντά του τα δίδυμα Knox και Vivienne και πηγαινοέρχεται στη Βοστώνη για την νέα του ταινία.