Την επιτυχία των «Μυστικών της Εδέμ» απολαμβάνουν ο Αλέξανδρος Σταύρου και η Μαριάννα Πολυχρονίδη. Οι τηλεοπτικοί Στέφανος και Νταίζη μπορεί να είναι δύο αδέρφια που μισιούνται, ωστόσο, στην πραγματικότητα είναι δύο πολύ καλοί φίλοι που το διασκεδάζουν στα γυρίσματα.

«Δεν γίνεται να μην αισθάνομαι ευγνώμων απέναντι στην Έλενα και τον Γιώργο», λέει ο ηθοποιός για τους σεναριογράφους της σειράς στο περιοδικό «Hello», ενώ η συνάδελφός του εκφράζει την χαρά της «που με εμπιστεύτηκαν να παίξω κάτι διαφορετικό».

Και οι δύο περιγράφουν ως ιδανικό το κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα, επισημαίνοντας ότι μεγάλο μέρος της επιτυχίας της σειράς οφείλεται στην καλή χημεία μεταξύ των συντελεστών της.

Μιλώντας για τα προσωπικά του, ο Αλέξανδρος Σταύρου δηλώνει χαρούμενος που σε πέντε περίπου μήνες θα γίνει πατέρας (ο ηθοποιός ετοιμάζεται να παντρευτεί την συνάδελφό του Μαριάννα Τουμασάτου έπειτα από τρία χρόνια σχέσης και περιμένουν το πρώτο τους παιδί).

Έτοιμη να κάνει οικογένεια δηλώνει και η τηλεοπτική Νταίζη, που επισημαίνει: «τουλάχιστον αυτή τη σεζόν δεν παντρεύομαι! Δεν θα ήθελα, όμως, να καθυστερήσω το concept γάμου και οικογένειας για πολύ καιρό ακόμα».

Έχοντας θητεύσει και στο θεατρικό ��ανίδι, ο Αλέξανδρος Σταύρου απορρίπτει την άποψη ότι η τηλεόραση είναι εξευτελιστικό μέσο, επισημαίνοντας πως κάθε ηθοποιός μπορεί να κάνει σε αυτήν δουλειές που τον αντιπροσωπεύουν.

Από την πλευρά της, η Μαριάννα Πολυχρονίδη εκφράζει τους φόβους της επειδή «κόβονται» σίριαλ, χαρακτηρίζοντας το γεγονός αυτό ως «κάτι από το οποίο δεν μπορείς να ξεφύγεις, αφού συμβαίνει σε όλους τους τομείς».