Η Δέσποινα Βανδή ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της εταιρείας Oriflame, στο λαμπερό gala που διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στο Καβούρι.

Η τραγουδίστρια, που είναι και το κεντρικό πρόσωπο της εταιρείας για το 2010, βραβεύτηκε ως Beauty and business Πρόσωπο της χρονιάς. Η Δέσποινα εμφανίστηκε με μία εντυπωσιακή λεοπάρ τουαλέτα του Roberto Cavalli με όλη την πλάτη έξω και γόβες Christian Louboutin, που άλλωστε αποτελούν και την αδυναμία της.

Το βραβείο της το παρέλαβε από την προκάτοχο του τίτλο Νόνη Δούνια, ενώ προηγήθηκε βράβευση από την Oriflame του συλλόγου Χαμόγελο του Παιδιού για την εθελοντική προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.

«Είμαι εντυπωσιασμένη από την συνεργασία μου με την Oriflame, γιατί εκτός από τα εκπληκτικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε η οικογένειά μου κι εγώ, είναι μία εταιρεία που δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, ένα θέμα που με ευαισθητοποιεί προσωπικά, ιδιαίτερα για το μέλλον των παιδιών», δήλωσε η Δέσποινα Βανδή ύστερα από την τιμητική της βράβευση. Mετά το τέλος της τελετής, η Δέσποινα ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες της, ενώ τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το σούπερ μίνι που επέλεξε για να τραγουδήσει στη σκηνή, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Vrettos Vrettakos, που συνδυάστηκε με ψηλοτάκουνα πέδιλα Charlotte Olympia και διχτυωτό καλσόν.

Αυτές τις ημέρες, η τραγουδίστρια προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο Vox, όπου από τις 22 Οκτωβρίου θα τραγουδά μαζί με τον Πάνο Καλλίδη και την Ελισάβετ Σπανού.

Δείτε την φωτογραφία της διαφημιστικής αφίσας του κέντρου όπου θα εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και στιγμιότυπα από την βράβευσή της από την Oriflame, όπως δημοσιεύτηκαν στα περιοδικά Hello και ΟΚ.