Παγκόσμιος αστέρας και νούμερο ένα στις αναζητήσεις στο Ίντερνετ έχει γίνει από τις αρχές του μήνα ένας τύπος με μουστάκι και πούρο σε αγώνα γκολφ. Η γραφική εμφάνισή του τον έκανε «μανία», ενώ η ταυτότητά του αποκαλύφθηκε μόλις σήμερα: είναι ένας 30χρονος κάτοικος Λονδίνου, που μένει ακόμα με την μαμά και τον μπαμπά!

Ο μυστηριώδης άνδρας, που έγινε γνωστός ανά τον κόσμο σε μερικές μόνο ώρες και με το παρατσούκλι «cigar guy», βρισκόταν στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή για να απολαύσει -και με το παραπάνω- τα 15 λεπτά δημοσιότητας που αναλογούν στον καθένα μας.

Ο 30χρονος στεκόταν πίσω από τον αστέρα του γκολφ Tiger Woods στο τουρνουά Ryder Cup, όταν ο πρώτος έστειλε κατά λάθος την μπάλα πάνω σε φωτογράφο της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail».

Ο φωτογράφος Mark Pain πρόλαβε να απαθανατίσει την στιγμή, όμως, αντί για την φωτογραφία, όλος ο κόσμος άρχισε να μιλάει για τον «cigar guy»!

Αμέσως άρχισαν τα σενάρια για το ποιός είναι ο χαμογελαστός με την ψεύτικη μουστάκα, αντάξια του Κολοκοτρώνη και του Ron Jeremy και την πουράκλα στο στόμα...

Μάλιστα, η φωτογραφία του έγινε avatar σε πολλά forums, blogs και sites κοινωνικής δικτύωσης, ενώ πολλοί τον έκαναν μοντάζ σε διάφορες φωτογραφίες, όπως π.χ. στο φιλί Madonna - Spears ή συναντήσεις πολιτικών ηγετών.

Τελικά, το μυστήριο έλαβε τέλος: ο ιστορικός -πια- «cigar guy» είναι ο 30χρονος λάτρης του γκολφ Rupesh Shingadia, γιος ενός συνταξιούχου μηχανικού και μι��ς νοικοκυράς, που διαμένει με τους γονείς του στο City του Λονδίνου και ασχολείται με τις επενδύσεις!

«Νιώθω ντροπιασμένος και υπερεκτιμημένος», δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα «Daily Mail» και πρόσθεσε: «ούτε μία στο εκατομμύριο δεν φανταζόμουν κάτι τέτοιο. Είναι εντελώς σουρεάλ».

Όπως διευκρίνισε, η εμφάνισή του ήταν ένας... φόρος τιμής στον Ισπανό πρωταθλητή Miguel Angel Jimenez, για να καυτηριάσει το ότι σε ένα ευρωπαϊκό τουρνουά ο guest ήταν Αμερικανός.

Κι αν ο φόρος τιμής δεν «έπιασε», ο Shingadia κατάφερε να γίνει σταρ σε όλο τον κόσμο μέσα σε λίγες ώρες και, πλέον, περιμένει τα... αποτελέσματα της δημοσιότητας στη δουλειά του!