Ζευγάρι με την ηθοποιό Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη θέλουν οι φήμες τον Γιώργο Σαμπάνη! Σύμφωνα με όσα ακούγονται στα πηγαδάκια της showbiz, οι δύο νέοι είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες. Ο τραγουδιστής μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Star και εξήγησε τι τον συνδέει με την ηθοποιό!

Γιώργος και Πατρίτσια γνωρίστηκαν το καλοκαίρι στην Μύκονο, όπου βρέθηκαν για διακοπές ο καθένας με την παρέα του. Όπως γράφεται και λέγεται, οι δυό τους άρχισαν να βγαίνουν και έγιναν ζευγάρι όταν επέστρεψαν στην Αθήνα, ενώ κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Κάνουμε παρέα προς το παρόν. Τώρα τι θα γίνει παρακάτω, δεν ξέρω», είπε αποκλειστικά στην κάμερα του Star ο Γιώργος.

Φιλαράκια δηλαδή αλλά τίποτα δεν αποκλείεται... Πολύ καλά φιλαράκια πρέπει να είναι, πάντως, γιατί -πού τους χάνεις πού τους βρίσκεις- όλο μαζί είναι, όπως π.χ. πρόσφατα σε γνωστό μαγαζί στην περιοχή του Ψυρρή.

«Με την Πατρίτσια αυτή τη στιγμή είμαστε φίλοι. Λέω αυτή τη στιγμή γιατί κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει. Έχουμε γνωριστεί και κάνουμε παρέα», δήλωσε (ξανά μανά για να το εμπεδώσουμε) ο τραγουδιστής, προσθέτοντας πως σπάνια μία φιλία εξελίσσεται σε ερωτική σχέση.

Ε τόσες φορές που είπε «φίλοι τώρα, αργότερα βλέπουμε», έπρεπε να πει και κάτι για να το... «μπαλώσει»!