Το πράγμα είναι πια επίσημο. Η Halle Berry που πρόσφατα χώρισε, είναι και πάλι ερωτευμένη και δεν το κρύβει.

Με τον Olivier Martinez είναι συνεχώς μαζί. Την προηγούμενη εβδομάδα, μάλιστα, άφησε την κόρη της Nala στον μπαμπά της και πετάχτηκε στο Παρίσι να δει τον Οlivier της, τον νέο της έρωτα. Μέχρι να γυρίσει πίσω στο Los Angeles, νά 'σου και ο Οlivier λίγα μέτρα πιο πίσω. Οι παπαράτσι τον εντόπισαν κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο. «Θα της κάνεις πρόταση σύντομα;», τον ρώτησαν οι φωτορεπόρτερ, αλλά απάντηση δεν πήραν.

Οπως ήταν φυσικό, η Halle Berry τον φιλοξένησε, μια και η σχέση τους όχι μόνον γίνεται όλο και πιο ζεστή, αλλά απ'ό,τι φαίνεται σκοπεύουν να την επισημοποιήσουν κιόλας. Ετσι, είπε να γνωρίσει τον Olivierκαι στη μαμά της, την Judith Ann Hawkins.

Τις τελευταίες ημέρες, η Berry εμφανίζεται συνεχώς με φαρδιά ρούχα, ενισχύοντας τις φήμες που την θέλουν να περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον πρώην σύντροφο της Kylie Minogue. Η ίδια διαψεύδει κατηγορηματικά βέβαια κάθε τέτοιο ενδεχόμενο. Οσες πάντως διαψεύδουν κατηγορηματικά αυτά τα πράγματα στην αρχή, μετά από λίγους μήνες είναι με ένα μωρό στην αγκαλιά…

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί επισκέφτηκαν και την γκαλερί Marcelita l'Art στο Beverly Hills… πάντα με το φακό της δημοσιότητας να τους καταγράφει. «Κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι δεν είναι γραφτό να συνεχίσεις με κάποιον. Ήταν γραφτό να φέρουμε στον κόσμο αυτό το απίστευτο πλάσμα. Και πιστεύω ότι γι' αυτό ήρθαμε κοντά. Γι' αυτό το λόγο, θα είμαστε για πάντα μαζί, οι τρεις μας», δήλωσε η Berry πρόσφατα για τον Aubry, τον πρώτο της σύζυγο με τον οποίο απέκτησε και το πρώτο της παιδί.

Η Halle Berry δεν μίλησε ποτέ για τον λόγο του χωρισμού της από τον μπαμπά της κόρης της. Το πόσο γρήγορα ήρθε στη ζωή της ο Olivier Martinez, όμως, δείχνει ότι μάλλον η Halle ερωτεύθηκε γι’αυτό κ��ι χώρισε…

πρώτη ανάρτηση: 11:40