Έναν γάμο χαμηλών τόνων, χωρίς τυμπανοκρουσίες και υπερβολές σκοπεύουν να κάνουν αύριο Κυριακή 10/10 η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Κριθαριώτης. Το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί τη συγκεκριμένη ημέρα - 10/10/2010 - καθώς την θεωρεί σημαδιακή και καθοριστική για το μέλλον του, όπως και εκατοντάδες ζευγάρια που πρόκειται να ενώσουν τις ζωές του αύριο, την δέκατη ημέρα, του δέκατου μήνα του έτους 2010.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (08/10) στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη, αδελφής του μέλλοντα συζύγου της για την τελευταία πρόβα νυφικού, αλλά και για να κεράσει όπως είπε όλο τον κόσμο που εργάστηκε για τον γάμο της κυρ��ολεκτικά την τελευταία στιγμή. «Ηρθαμε να ευχαριστήσουμε τις μοδίστρες και τον κόσμο που εργάστηκε για εμάς τελευταία στιγμή. Οι πρόβες; Εγιναν κάτι νύχτες, κάτι μέρες που δεν δούλευα, σε τέτοιο στιλ πάντως», είπε χαρακτηριστικά.

Η Βίκυ Καγιά κέρασε ξεροτήγανα, τόσο το προσωπικό του ατελιέ, όσο και τους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν έξω από τον χώρο, αναφέροντας ότι θέλησε να δώσει ένα παραδοσιακό χρώμα στο γάμο της, που αν και δεν γίνεται όπως ακριβώς τον είχε ονειρευτεί, εντούτοις αποτελεί – και αυτός ο τρόπος που γίνεται – επιλογή της. «Είμαστε από την Κρήτη και γι’ αυτό φτιάξαμε και ξεροτήγανα. Εμένα το όνειρό μου ήταν να παντρευτώ στα Χανιά αλλά επειδή χάσαμε τον παππού πρόσφατα, αυτό δεν γινόταν. Είναι ��αι αυτός ένας από τους λόγους που τα κάνουμε όλα πολύ μαζεμένα και πολύ οικογενειακά. Είμαστε και οι δύο άνθρωποι πολύ χαμηλών τόνων και αυτή τη συγκεκριμένη και ιερή ημέρα θελήσαμε να την απολαύσουμε πολύ κλειστά με τις οικογένειές μας μόνο και το Δεκέμβριο θα κάνουμε ένα πάρτι στο οποίο θα είστε όλοι καλεσμένοι», δήλωσε η μέλλουσα κυρία Κριθαριώτη.

Η παρουσιάστρια του Next Top Model αποκάλυψε ότι δεν έγινε πρόταση γάμου. «Αστραπιαία είπαμε το κάνουμε; Το κάνουμε. Δεν έγινε πρόταση γάμου γιατί θα γελούσα!»

«Χαίρομαι πολύ για την Βίκυ και δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι κακιά πεθερά με τίποτα», δήλωσε η μητέρα του Νίκου Κριθαριώτη, Μπέτυ.

Η Βίκυ Καγιά διέψευσε για μία ακόμη φορά τις φήμες που την θέλουν έγκυο, ωστόσο δεν έκρυψε την επιθυμία της να δημιουργήσει οικογένεια και μάλιστα στο άμεσο μέλλον.


Πρώτη ανάρτηση: 08/09/2010 - 20.33