Με νέα... επεισόδια στο σίριαλ Παναγιώτης Μπουγιούρης - Αθηνά Οικονομάκου επανέρχεται ο ηθοποιός! Μπορεί ο ίδιος να διατείνεται πως υπήρξε χημεία μεταξύ τους και εκείνη να υποστηρίζει πως είναι μόνο φίλοι, ωστόσο, ο Παναγιώτης λέει σε συνέντευξή του: «το τι έχει συμβεί ή τι συμβαίνει θα το μάθετε σε λίγο καιρό»!

Τι θα ανακοινώσει ο Παναγιώτης; Γάμο, χωρισμό, επανασύνδεση; Γιατί από την αγωνία μας μπορεί να μείνουμε και νηστικοί όλη μέρα! Για άλλο θέμα δεν έχει να μιλήσει ο ηθοποιός, οπότε αναφέρεται συνέχεια σε love stories που ξέρει ότι πουλάνε κιόλας...

Μιλώντας στο περιοδικό «Εγώ Weekly», ο Παναγιώτης αναφέρει για την συνάδελφό του: «έχουν ειπωθεί πολλά σε σχέση με την Αθηνά. Το τι έχει συμβεί ή τι συμβαίνει θα το μάθετε σε λίγο καιρό. Την Αθηνά την αγαπάω πάρα πολύ. Είναι πολύ γοητευτική, πολύ όμορφη και εξαιρετική συνάδελφος».

Φέτος το καλοκαίρι τον είδαμε με πολυπληθή παρέα για διακοπές στη Μύκονο, όπου ο ίδιος αναφέρει ότι πήγε για να χαλαρώσει. Άλλωστε, ο χειμώνας ήταν ιδιαίτερα βαρύς...

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει -για ακόμα μία φορά- για την αποχώρησή του από την σειρά του Mega «Τα Μυστικά της Εδέμ». «Ήταν από τις πιο συνειδητές επιλογές μου... Καμιά φορά η επιτυχία είναι σαν τον ήλιο: αν καθίσεις πολύ ώρα από κάτω, καίγεσαι άσχημα», επισημαίνει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως συνεχίζει να διατηρεί άριστες σχέσεις με την σεναριογράφο της σειράς, Έλενα Ακρίτα.

Παράλληλα, επαναλαμβάνει πως θεωρεί εαυτόν συνεργάτη του Mega και όποια πρόταση του γίνει από το κανάλι θα την βάλει σε πρώτη προτεραιότητα και καταλήγει: «τη φιλοδοξία να παίξω σε καθημερινό σίριαλ δεν την έχω. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ».