Υπό το μηδέν είναι οι σχέσεις του Πέτρου Κωστόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη, μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών της με τον Ματέο στα περιοδικά του εκδότη. Η παρουσιάστρια ξεπέταξε σήμερα στην εκπομπή της την πρεμιέρα του, ενώ δεν έδειξε ούτε δευτερόλεπτο από την συνέντευξη του Σάκη Ρουβά, τον οποίο η ίδια πολιορκούσε για την πρώτη της εκπομπή αλλά δεν...

Η πρεμιέρα της εκπομπής «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου δεν έμεινε ασχολίαστη από το πάνελ του «Καφέ», ωστόσο, η όλη παρουσίαση έμοιαζε με υποχρέ��ση ελέω του ίδιου καναλιού. Χώρια που το θέμα δεν ήταν η νέα εκπομπή αλλά η... καλεσμένη!

«Μήπως είδατε χθες την καινούργια εκπομπή εδώ στον Alpha του Πέτρου Κωστόπουλου; Μου άρεσαν πάρα πολύ τα ποιηματάκια που είπε η Ελεονώρα Μελέτη», είπε απλά η Ελένη και έδωσε πάσα στο βίντεο, που είχε τίτλο «Η Ελεονώρα Μελέτη καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου». Για να μην σχολιάσουμε ότι αντί για Κωστόπουλος είπε... Βοσκόπουλος αλλά -ευτυχώς- το διόρθωσε!

Η... ξεπέτα συνεχίστηκε και μετά το βίντεο, οπότε και η οικοδέσποινα του «Καφέ» είπε «μου άρεσε πάρα πολύ χθες η Ελεονώρα Μελέτη» και το πάνελ άρχισε να πλέκει το εγκώμιο της παρουσιάστριας του Star. Hello? Για την πρεμιέρα του καναλιού κουβέντα;

Κουβέντα, όμως, δεν έγινε ούτε για τον Σάκη Ρουβά, που επίσης ήταν καλεσμένος του Κωστόπουλου. Αλλά κι αυτό έχει την εξήγησή του: η Ελένη ήθελε τον Sakis για την πρεμιέρα του «Καφέ», ωστόσο, εισέπραξε την άρνησή του λόγω δέσμευσης με τον ΑΝΤ1. Ο τραγουδιστής πήγε κανονικότατα στην εκπομπή του Κωστόπουλου, κάτι που η ξανθιά μάλλον κράτησε μανιάτικο...

Στο μεταξύ, σε αποκλειστικές δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη», ο Πέτρος Κωστόπουλος υποστήριξε πως δεν τσακώθηκε με την πάλαι ποτέ κουμπάρα λόγω των φωτογραφιών με τον Ματέο σε ουζερί της Νέας Μάκρης, που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό «Ok!» και ήταν μόνο η αρχή για ανάλογες δημοσιεύσεις.

«Δεν είχα επικοινωνήσει ποτέ με την Ε��ένη μέχρι τότε, ούτε και μετά. Επικοινωνούσα πιο πολύ με τον Γιάννη, που ήμασταν χρόνια φίλοι και είμαστε άνδρες», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κωστόπουλος και πρόσθεσε ότι δεν ενημέρωσε κανέναν για την δημοσίευση, ενώ χαρακτήρισε την στάση του Γιάννη Λάτσιου στο θέμα... «cool»!

Όπως είπε, βρισκόταν στο Παρίσι όταν η διευθύντρια του περιοδικού του τηλεφώνησε για να τον ρωτήσει αν θέλει να δημοσιευτούν οι φωτογραφίες Ελένης - Ματέο λίγο πριν εκτυπωθεί το τεύχος. «Δεν το μετάνιωσα. Άλλωστε, ήταν το χρονικό μιας προαναγγελθείσης δημοσιότητος», κατέληξε.