«Τιμή μου που με πλησιάζουν ομοφυλόφιλοι. Δεν κρίνω τους ανθρώπους από τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις», λέει ο Γιώργος Σαμπάνης και αποκαλύπτει την γυμνή αλήθεια: γοητεύεται από δυναμικές γυναίκες, η εξωτερική εμφάνιση παίζει τον δικό της ρόλο και ο έρωτας είναι κινητήρια δύναμη.

Ο Γιώργος ξεκίνησε από πρωταθλητής του στίβου και κατέληξε ένας από τους δημοφιλέστερους νέους τραγουδιστές αλλά και συνθέτες. Μάλιστα, το πρώτο τραγούδι του που ακούστηκε στα ραδιόφωνα ήταν «Το Φιλί Της Ζωής» της Έλενας Παπαρίζου, το οποίο -όπως αποκαλύπτει- το είχε γράψει όταν πήγαινε ακόμα σχολείο!

Το πρώτο δικό του κομμάτι, «Σ’ Αφήνω Στον Επόμενο», έγινε αμέσως επιτυχία. «Ενώ δεν με βοήθησαν τα ραδιόφωνα, το τραγούδι έγινε επιτυχία από το Ίντερνετ», λέει ο ίδιος στο περιοδικό «Life & Style».

«Η εξωτερική εμφάνιση ανοίγει πόρτες», προσθέτει ο Γιώργος και καταλήγει: «το ίδιο έγινε και με εμένα. Το τραγούδι πια δεν είναι μόνο ήχος αλλά και εικόνα».

Έχοντας αποσυρθεί πλέον από τους στίβους, ο νεαρός τραγουδιστής αποκαλύπτει πως ο πρωταθλητισμός του άφησε την πειθαρχία, την τελειομανία και το βάζει στόχους για να τους πετυχαί��ει.

«Ναι, είμαι ερωτευμένος», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιώργος, που οι φήμες τον θέλουν εδώ και λίγους μήνες ζευγάρι με την ηθοποιό Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη.

Ο ίδιος λέει πως ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού δεν έχει ζήσει και χαρακτηρίζει τιμητικό το ότι ο κόσμος τον πλησιάζει, ακόμα κι όταν αυτό συμβαίνει με τους gay.

«Τιμή μου που με πλησιάζουν ομοφυλόφιλοι. Αυτό που δεν θέλω είναι η προσβολή της προσωπικότητάς μου. Η μουσική μου απευθύνεται σε όλους», λέει ο Γιώργος και εξομολογείται πως έχει φίλους που είναι gay.

Κι αν το κορμί του είναι καλογυμνασμένο, ο νεαρός τραγουδιστής εξομολογείται πως δεν έχει ωραιοπάθεια, δεν κοιτάζεται με τις ώρες στον καθρέφτη, ενώ δεν προσέχει πια ούτε την διατροφή του!