Τώρα, το να κατέχεις τον τίτλο του καλύτερου στήθους στον πλανήτη είναι τιμητικό; ‘Η είναι δυνατόν να απαιτήσεις από αυτούς που ξέρουν το θέμα να σε κοιτάξουν ποτέ στα μάτια; Η Francoise Boufhal πάντως δεν φαίνεται να ανησυχεί καθόλου και για τίποτα από όλα αυτά.

Γεννημένη τον Δεκέμβρη του 1988 στην Αγγλία, η Francoise Boufhal ασχολείται με το modeling και την τηλεόραση, ενώ είναι το πρόσωπο που επέλεξε ο διάσημος ποδοσφαιριστής Rio Ferdinand για να διαφημίσει το νέο του ιντερνετικό περιοδικό. Το περιοδικό «ανέβηκε» στο ίντερνετ πριν από έναν χρόνο και μόλις λίγους μήνες πριν, είχε γίνει η επιλογή της παρουσιάστριας για την προώθησή του. Ο ποδοσφαιριστής μπήκε και ο ίδιος στον ρόλο του παρουσιαστή του περιοδικού και ήθελε την… καλλονή για… συμπαρουσιάστριά του. Κατά πολλούς, η Boufhal έχει το ωραιότερο στήθος του κόσμου. Οι λόγοι; Προφανείς.

Η όμορφη μελαχρινή δεν το έβαλε κάτω, ακόμη και όταν της είπαν ότι έχει υπερβολικά πλούσιες καμπύλες για να γίνει μοντέλο για εσώρουχα. Εκείνη συνέχισε να κυνηγά την ευκαιρία και τα κατάφερε. Αφού δούλεψε για το περιοδικό του Ferdinand στο ίντερνετ, έπαιξε στον κινηματογράφο, στην τηλεόραση ενώ έκανε και διαφημίσεις εσωρούχων. Εχει δουλέψει στο MTV, ενώ έχει συνεργαστεί και με πολύ μεγάλες εταιρείες ενδυμάτων.