Μέχρι και... σαμπουάν πήραν μέσα από το βαν του Σπύρου Σούλη άγνωστοι διαρρήκτες! Οι δράστες «χτύπησαν» το αυτοκίνητο της εκπομπής του αργά το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας και πήραν εξοπλισμό, ρούχα και τρόφιμα. «Έκλεψαν το στρατηγείο μου, το δεύτερό μου σπίτι», δήλωσε ο Σπύρος στην εκπομπή «Super Star».

Στο λευκό βανάκι που φέρει το λογότυπο του «Σπίτι Από Την Αρχή», γίνονται οι συναντήσεις της ομάδας, υπάρχουν σχέδια, μηχανήματα και ό, τι χρειάζεται ένας άνθρωπος για να ζήσει καθημερινά.

Βλέπετε, ο Σπύρος κινείται για τις ανάγκες της εκπομπής σε διάφορες περιοχές του Λεκανοπεδίου, οπότε το βαν ήταν πλήρως εξοπλισμένο. Μάλιστα, χαρακτήρισε το όχημα αυτό «γραφείο με ρόδες».

«Πήραν όλα τα ηλεκτρικά και τα ηλεκτρονικά, αδειάσανε όλα τα ντουλάπια, πήραν όλα τα εργαλεία, φύγανε ρούχα...», είπε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη ο παρουσιαστής και κατέληξε: «αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι ότι άδειασαν το ψυγείο και έφαγαν τα πράγματα, μέχρι και τα σαμπουάν από την τουαλέτα πήραν... μάλλον αυτό δείχνει ότι ζούμε σε πολύ δύσκολους καιρούς και υπάρχει απελπισία».