Φανερά αδυνατισμένη και πολύ κεφάτη, η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τα κιλά της εγκυμοσύνης, τα οποία όπως είπε χρειάστηκε δύο χρόνια για να χάσει, την οικογένειά της, αλλά και την δουλειά της. «Εχεις αδυνατίσει πάρα πολύ», είπε η Ελένη στην Σίσσυ, μόλις εκείνη μπήκε στο πλατό. «Το πρόσωπό σου μου θυμίζει τις εποχές ακόμη που ήσουν στο πρωινό του Mega», πρόσθεσε.

«Μου πήρε δύο χρόνια να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης γιατί πήρα πάνω από 30 κιλά. Και απλά εμένα τώρα φάνηκε, είπε η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής Μες στην καλή χαρά. Τώρα που βλέπω τις τότε φωτογραφίες τρομάζω», είπε στην Ελένη, προσθέτοντας ότι θέλει να ξεχάσει μια για πάντα την εικόνα της με τα πολλά παραπανίσια κιλά, αφού η εικόνα της ως εγκυμονούσα, σε σχέση με την σημερινή, απέχει... μίλια. Ωστόσο, ήταν κατηγορηματική σε σχέση με το πώς θα διαχειριστεί μία δεύτερη εγκυμοσύνη. «Εάν αποφασίσω να κάνω κι άλλο παιδί θα ξαναπάρω τα ίδια κιλά, είμαι σίγουρη γι’αυτό. Δεν είμαι από τις γυναίκες που προσέχουν, θέλω να απολαμβάνω την εγκυμοσύνη μου», είπε, αποκαλύπτοντας τους λόγους για τους οποίους αδυνάτισε. «Εχασα τα κιλά για δύο λόγους. Πρώτον γιατί θα ήθελα να κάνω κι άλλο παιδί και δεύτερον γιατί ήταν πολύ σημαντικό για τη δουλειά μου. Πιο πολύ ένοιαζε τους άλλους παρά εμένα. Εγώ είμαι το ίδιο ευτυχισμένη, το ίδιο χαρούμενη και το ίδιο ισορροπημένη. Ο άνδρας μου με αγαπάει το ίδιο, η ζωή μου είναι η ίδια και οι προσωπικές μου ισορροπίες ακριβώς οι ίδιες».

Σε ό,τι αφορά τον δίχρονο Φίλιππο, η παρουσιάστρια δήλωσε ότι το μεγαλώνει με τον άνδρα της χωρίς κάποια ιδιαίτερη βοήθεια. «Οι γονείς μας είναι στην Θεσσαλονίκη κι έτσι μεγαλώνουμε μόνοι μας το παιδί μας. Εγώ τα πρωινά είμαι σπίτι, όταν λείπω τα σαββατοκύριακα είναι μαζί του ο Θοδωρής», είπε.

Οσο για τον «αγρότη», το ριάλιτι του Alpha, ανέφερε ότι οι γυναίκες που θέλουν να πάρουν μέρος στο παιχνίδι έχουν δύο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με το ότι ερωτεύονται πραγματικά και ο δεύτερος γιατί θέλουν να δοκιμάσουν τον τρόπο ζωής στην επαρχία.