Συζυγικό καβγαδάκι ανάμεσα σε Αδωνι Γεωργιάδη και Ευγενία Μανωλίδου προκάλεσε η απόφαση του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής να κάνει ελεύθερη πτώση και μάλιστα από τα 10.000 πόδια!

Ο Αδωνις Γεωργιάδης έπεσε με αλεξίπτωτο (μη ρωτήσετε αν άνοιξε, η απάντηση είναι ότι ναι άνοιξε), προκειμένου να φωτογραφηθεί για το μηνιαίο περιοδικό ΜΑΧ, το οποίο και παραχώρησε το βίντεο των γυρισμάτων στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Το concept της συνέντευξης που παραχώρησε είχε σχέση με την τόλμη και συγκεκριμένα το πόσο τολμηρή ήταν απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική. Όπως είπε, το να ασχοληθεί κανείς με ��ην πολιτική αποτελεί πολύ πιο τολμηρό εγχείρημα, ακόμη και από το να πέσει από τα 10.000 πόδια. Αυτή είναι η δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες που βλέπουμε κάποιο γνωστό πρόσωπο να κάνει ελεύθερη πτώση, αφού στα μέσα του Σεπτέμβρη ο Γιώργος Καραμέρος με τον Σπύρο Χαριτάτο είχαν κάνει κάτι ανάλογο ως trailer για την εκπομπή της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Φαίνεται είναι της μόδας το… free fall!

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε χαριτολογώντας στην εκπομπή της η Τατιάνα, το τολμηρό – πολύ τολμηρό για την ακρίβεια – εγχείρημα του κου Γεωργιάδη, προκάλεσε την έκπληξη αρχικά και κατόπιν τον θυμό της συζύγου του, η οποία δεν συμφωνούσε και τόσο με το θέμα, αλλά τι να κάνει κιόλας… Ο λόγος βέβαια που διαφώνησε ήταν πολύ απλά γιατί φοβόταν μην τυχόν ο σύζυγός της πάθει κάτι.

Εδώ που τα λέμε τώρα, η Ευγενία δεν είχε και πολύ άδικο να ανησυχεί. Θα μας πείτε, έπρεπε να πέσει με αλεξίπτωτο για να πρωτοτυπήσει σε φωτογράφηση ο Αδωνις; Περί ορέξεως…