Με περούκα από... κιμά εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή γνωστός ηθοποιός του Hollywood, λίγες ημέρες μετά την Lady Gaga που φόρεσε μπριζόλες στην τελετή απονομής μουσικών βραβείων!

Η σπαρταριστή ιδέα ανήκει στον Bruce Willis, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του David Letterman. Φυσικά, οι ατάκες - δηλητήριο έδωσαν και πήραν, ενώ το ωμό κομμάτι κρέατος που κοσμούσε το κεφάλι του ηθοποιού έμεινε στη θέση του καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής...

«Έβαψες τα μαλλιά σου;», ρώτησε ο παρουσιαστής και ο ηθοποιός τον αποστόμωσε λέγοντας «όχι, είναι απολύτ��ς φυσικά»!

Ο δημοφιλής ηθοποιός δεν σταμάτησε: «το εμπνεύστηκα από... πώς την λένε εκείνη την τρελή;». «Lady Gaga», απάντησε ο Letterman και ο Willis έσπευσε να δηλώσει μεγάλος θαυμαστής της.

Το κοινό δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια με όσα άκουγε, αφού το «δούλεμα» συνεχίστηκε μέχρις εσχάτων!

«Λούζεσαι με αυτό στο κεφάλι;», συνέχισε τις ερωτήσεις ο οικοδεσπότης του σόου, για να απαντήσει ο ηθοποιός: «ναι, γίνεται πιο μαλακό»!

Μάλιστα, ο Willis κέρασε τον παρουσιαστή λίγο από το... περουκίνι του, έχοντας μαζί του αλατοπίπερο. «Δοκίμασέ με φίλε», είπε ο ηθοποιός και πρόσφερε το πιρούνι.

«Μην ανησυχείς, δεν θα σε τρυπήσω», είπε ο Letterman που έφαγε τον ωμό κιμά (!) και ο Willis κατέληξε: «πήρες το καλύτερο κομμάτι»...

Τον περασμένο μήνα, η Lady Gaga εμφανίστηκε στα βραβεία του MTV φορώντας μία τουαλέτα από... μπριζόλες, γεγονός που προκάλεσε ουκ ολίγα σχόλια. Η ίδια δήλωσε μετέπειτα πως ήθελε να δείξει ότι «αν δεν υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας θα καταντήσουμε ένα κομμάτι κρέας»!