Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα θα πρέπει να λέει η Ρούλα Κορομηλά: σε συνεντεύξεις της προ ετών που φέρνει σήμερα στο φως το star.gr, η ξανθιά παρουσιάστρια τονίζει πως δεν θα παρουσίαζε ποτέ το «Big Brother», δεν θα έβγαζε στη δημοσιότητα προσωπικές ιστορίες και δεν θα έκανε εκπομπή μαζί με την Ελένη Μενεγάκη, ενώ προσθέτει πως η τηλεόραση θα ήταν μια χαρά χωρίς αυτήν!

Μετά βδελυγμίας απορρίπτει το «Big Brother» η Ρούλα σε συνέντευξή της στο ένθετο «TV Guide» της εφ��μερίδας «Βήμα» με ημερομηνία 21 Οκτωβρίου 2001.

«Τον Μεγάλο Αδερφό; Με έχετε δει να παρουσιάζω ανάλογου ύφους εκπομπές; Προτιμώ τους τηλεμαραθώνιους!», αναφέρει η παρουσιάστρια.

Τα χρόνια πέρασαν και η Ρούλα είναι πλέον η παρουσιάστρια του Μεγάλου Αδερφού! Άραγε τι άλλαξε μέσα σε αυτά τα χρόνια;

Το ριάλιτι έγινε... τηλεμαραθώνιος, ή η παρουσιάστρια παρουσιάζει «ανάλογου ύφους εκπομπές»; Γιατί και το «Greek Idol» ούτε υπερπαραγωγή τύπου «Μπράβο», ούτε τηλεμαραθώνιο το λες...

Και συνεχίζει η Ρούλα του παρελθόντος σε άλλη συνέντευξη στο ίδιο ένθετο, με ημερομηνία 13 Οκτωβρίου 2002: «Ξέρετε πόσα σκάνδαλα θα μπορούσα να βγάζω στον αέρα και πόσο εύκολα θα μπορούσα να αναλώνομαι σε κουτσομπολίστικες ιστορίες μόνο και μόνο για να με παρακολουθούν όλοι; Και πόσες μαμάδες, συγγενείς και παιδιά που συμμετείχαν ή απορρίφθηκαν στα ριάλιτι θα μπορούσα να καλέσω; Πόσο απλό θα ήταν να μπω στην κλειδαρότρυπα του καθενός βγάζοντας στον αέρα τα προσωπικά του; Πόσο απλά θα μπορούσα να κοροϊδέψω το τηλεοπτικό κοινό προκειμένου να κάνω νούμερα; Εγώ δεν θέλω και δεν κάνω τίποτα από τα παραπάνω διότι επιθυμώ να προσφέρω στον κόσμο που με πίστεψε και με πιστεύει κάτι το διαφορετικό. Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να θυσιάζει τα πάντα στον βωμό της τηλεθέασης».

Και τότε στο «Greek Idol» γιατί είδαμε σύσσωμο το σόι κάθε παίκτη και γιατί ασχοληθήκαμε στα live π.χ. με το ότι ο Ντούρος είχε μείνει άστεγος για κάποιο διάστημα και ότι του Χρήστου του έλειπε η οικογένειά του; Κι αν το «Big Brother» δεν είναι κλειδαρότρυπα τότε τι είναι;

Τι έλεγε, όμως, τότε για την Ελένη Μενεγάκη η Ρούλα;

«Στο παρελθόν την Ελένη την είχα φιλοξενήσει σε σόου στη Σύρο. Μ��α μικρή γεύση είχαν πάρει οι τηλεθεατές... Μη γελιόμαστε. Άλλα είναι αυτά που καταγράφει η ιστορία. Π.χ. ποτέ δεν συνυπήρξαν κινηματογραφικώς ή θεατρικώς η Βουγιουκλάκη και η Καρέζη», λέει στην συνέντευξη του 2001.

Το πιο ενδιαφέρον, όμως, εί��αι το 2002, όταν η δημοσιογράφος την ρωτά πώς θα ήταν η τηλεόραση χωρίς εκείνη. «Μια χαρά θα ήταν!», λέει νέτα σκέτα...

Μερικά χρόνια μετά, η Ρούλα αποχώρησε μπροστά από τις κάμερες για να πάει πίσω από αυτές, ενώ επανήλθε δριμύτερη (και τίγκα στις φανφάρες) παρουσιάζοντας talent show και ριάλιτι!

Μάλλον η τηλεόραση δεν ήταν μια χαρά όσο έλειπε οπότε είπε να επιστρέψει για να την βελτιώσει ή το «Big Brother» ανέβηκε κατηγορία και έγινε... κλασάτο!

πρώτη ανάρτηση: 05-10-2010, 15:50