Σιδερώστρα, απλώστρα και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί από ένα νοικοκυριό ανέβασαν στην πίστα ο Νίκος Κουρκούλης και η Κελεκίδου, αναβιώνοντας τον έγγαμο βίο τους στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται!

Νίκος και Κέλλυ βρέθηκαν ξανά επί πίστας αυτή τη φορά όντως παντρεμένοι, σε αντίθεση με την παλιότερη κοινή τους εμφάνιση, πριν από περίπου 2 χρόνια, οπότε και προσποιούνταν ότι παντρεύονται.

Η τραγουδίστρια βγήκε με... μπουρνούζι και πετσέτα ��πί της κεφαλής και άρχισε να σιδερώνει όσο ο άνδρας της ήταν στο κρεβάτι με τις πιτζάμες! Οι διάλογοι απολαυστικοί, με σκετσάκια και αστεία από την καθημερινή ζωή ενός παντρεμένου ζευγαριού. Το μωρό τους, φυσικά, το άφησαν σπίτι...

Από τις εμφανίσεις τους, δεν θα μπορούσε να λείπει και το «καθαρόαιμο» τραγουδιστικό μέρος, με την Κέλλυ να φορά εφαρμοστή μαύρη φόρμα και κοντά φορέματα που αναδείκνυαν την σιλουέτα της, αλλά και να τραγουδά ντουέτα μαζί με τον Νίκο.

Στο ίδιο πρόγραμμα εμφανίζονται επίσης ο Κώστας Καραφώτης και η Παυλίνα Κωσταγιού, ενώ παρόντες στην πρεμιέρα ήταν η Πέγκυ Ζήνα, η Αγγελική Ηλιάδη και ο Μάκης Πουνέντης.