Είναι ένας από τους καλύτερους djs του κόσμου.. και φάνηκε.. Ο Τiesto ξαναβρέθηκε στην Αθήνα στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου σε μια συναυλία sold out.


Ο Tiesto ανέβηκε στα decks γύρω στις 12 το βράδυ και οι φαν δεν σταμάτησαν να χοροπηδούν , να τραγουδούν και να χορεύουν.. για αυτό και στις 3:30 που έκλεισε το djset του βγήκε στην σκηνή με την ελληνική σημαία.


Βέβαια σε αυτό βοήθησε και ο καλός ήχος καθώς υπήρχαν περισσότερα από 100 ηχεία δημιουργώντας περισσότερα από 180.000 WATT ήχου


Ο Tiesto με το KALEIDOSCOPE, WORLD TOUR περιόδευσε σε όλο τον κόσμο.. 18 μήνες, 150 shows, 5 ήπειροι με τελευταίο σταθμό την Αθήνα.


Μεγάλα ονόματα όπως η Nelly Furtado & Calvin Harris συνεργάστηκαν στο Kaleidoscope που ανέβηκε στο TOP 10 των Charts από την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας του!

Την συναυλία άνοιξε ο Ρεκλες. Στην συνέχεια στα decks ανέβηκε ο Ecotek - o DJ που εντυπωσίασε στο Global Dance Festival 2009! Ενώ την συναυλία έκλεισε ο Junior Rush.


Πίσω από όλα αυτά κρύβονται η εταιρεία Show What που σε συνεργασία με την δισκογραφική εταιρία Spicy … έκαναν χθες το βράδυ όλη την Αθήνα να χορεύει.