Να αποδείξει ότι είναι ο... εαυτός της προσπάθησε η Νίκη Κάρτσωνα που έπεσε θύμα απάτης στο Facebook. Άγνωστος χρήστης έφτιαξε σελίδα με το όνομά της και δεκάδες ήταν οι θαυμαστές και φίλοι της που έπεσαν στην παγίδα. Μιλώντας στο Star, το μοντέλο έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και αποκάλυψε ποιό είναι το αληθινό της προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης!

Αν έχετε στη λίστα των φίλων σας την Νίκη Κάρτσωνα με φωτογραφία στην οποία φορά άσπρο πουκάμισο, απλά... κάνετε λάθος! Η πραγματική Νίκη στο Facebook φορά μαύρο!

Τουλάχιστον 20 μέρες χρειάστηκε το μοντέλο για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, καθώς το ψεύτικο προφίλ είχε μπερδέψει ακόμα και τους κολλητούς της.

«Όταν άνοιξα το προφίλ και αφού προϋπήρχαν άλλα προφίλ με το όνομά μου, έκαναν καταγγελία στο Facebookτα άλλα προφίλ, τα ψεύτικα», διηγήθηκε η ίδια στο Star και περιέγραψε τον αγώνα που έκανε για να αποδείξει ότι όντως είναι η Νίκη Κάρτσωνα!

Όπως είπε η Νίκη, στην αρχή το πήρε για αστείο αλλά μετά άρχισε να θυμώνει... «Νιώθεις μια σύγχυση και προσπαθείς να αποδείξεις ότι είσαι εσύ», πρόσθεσε.

Αν λοιπόν θέλετε την πραγματική Νίκη Κάρτσωνα, ψάξτε για την φωτογραφία με το μαύρο φόρεμα!