Αισθητή ήταν η απουσία της Ναταλίας Γερμανού από την πρεμιέρα του Ηλία Βρεττού, που εμφανίζεται μαζί με την Νατάσσα Θεοδωρίδου, τον Κώστα Μαρτάκη και την Ελένη Φουρέιρα. Μάλιστα, ο τραγουδιστής έσπευσε να την δικαιολογήσει, αν και η παρουσιάστρια στην εκπομπή της άφησε κάποια υπονοούμενα.

«Η Ναταλία επειδή έχει εκπομπή αύριο θα πρέπει να είναι στο 8ο όνειρο αυτήν τη στιγμή, δεν νομίζω ότι θα έρθει», δήλωσε ο Ηλίας Βρεττός, προσθέτοντας πως του έστειλε μήνυμα για καλή επιτυχία αλλά και την θετική της ενέργεια.

Από την εκπομπή της σήμερα το πρωί η Ναταλία δεν είπε και πολλά... Σε ερώτη��η του Παύλου Σταματόπουλου για το αν πήγε σε κάποιο σχήμα, απάντησε σε... κανένα! «Δεν είχες ένα λόγο να πας σε κάποιο;», διερωτήθηκε ο Σταματόπουλος και η παρουσιάστρια αφού σκέφτηκε είπε «στον κουμπάρο μου».

Όπου κουμπάρος βάλτε Γιώργος Τσαλίκης, αφού ο Ηλίας Βρεττός δεν περιλαμβάνεται στη λίστα!

Κι αν οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι, η παρουσιάστρια δηλώνει άγνοια: «όταν έχω κάτι σοβαρό στη ζωή μου, θα το ανακοινώσω. Αυτήν τη στιγμή δεν έχω βρει το άλλο μου μισό. Ευελπιστώ και θέλω να βρω σύντροφο και μάλιστα να μην αργήσει να γίνει», λέει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Κάπου εκεί έρχεται και κολλάει η αφιέρωση που έκανε ο Ηλίας: «κάνει μοναξιά» είπε για όσους απουσίαζαν από την πρεμιέρα του!

Τυχαίο; Δεν νομίζω...