Τον μπέμπη του Cristiano Ronaldo απαθανάτισαν για πρώτη φορά οι παπαράτσι, έπειτα από περίπου τέσσερις μήνες κυνηγητού! Ο σέξι άσος των γηπέδων είχε ξαφνιάσει τους πάντες τον περασμένο Ιούνιο όταν ανακοίνωσε πως απέκτησε αγοράκι και ξεκαθάρισε πως την ταυτότητα της μητέρας δεν θα την μάθουμε ποτέ.

Ο Ronaldo junior βγήκε βόλτα με την γιαγιά και οι φωτογράφοι δεν άφησαν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη...

Ντυμένος στα άσπρα και τα μπλε και με κουκούλα στο κεφάλι, ο μικρός κοιτάζει τον φακό πάνω από τον ώμο της για��ιάς του, με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

Ο μπέμπης Ronaldo έχει το ίδιο όνομα με τον μπαμπά του, Cristiano δηλαδή, αν και δεν μπορούμε να πούμε ότι του μοιάζει κιόλας.

Μάλλον πήρε από την μαμά του, που οι φήμες την θέλουν να είναι Αμερικανίδα σερβιτόρα που γνωρίστηκε με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή στο μαγαζί όπου εργάζεται.

«Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση σας ενημερώνω ότι πρόσφατα έγινα πατέρας σε ένα αγοράκι. Όπως συμφωνήσαμε με τη μητέρα του, η οποία προτιμά να κρατήσει μυστική την ταυτότητά της- ο γιος μου θα βρίσκεται αποκλειστικά υπό τη δική μου κηδεμονία. Δεν θα δοθούν περαιτέρω πληροφορίες επί του θέματος και ελπίζω όλοι να σεβαστείτε αυτή την επιθυμία μας», είχε γράψει τον Ιούνιο στην ιστοσελίδα του ο Ronaldo.