«Αγαπώ την Rene Zellweger», είπε απλά λιτά και απέριττα ο Bradley Cooper, κάνοντας την πρώτη δημόσια ερωτική εξομολόγηση για την σύντροφό του! Οι δύο ηθοποιοί που είναι ζευγάρι εδώ και 1,5 χρόνο κρατούν χαμηλούς τόνους, ενώ αποφεύγουν να μιλούν για τα προσωπικά τους.

Ο 39χρονος ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του σε συνέντευξη για την νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί με την αγαπημένη του. «Ό,τι και να πω για εκείνη είναι λίγο. Απλά την αγαπώ! Λατρεύω να έρχομαι στην δουλειά και να παίζω μαζί της. Μαθαίνω τόσ�� πολλά από αυτή», είπε χαρακτηριστικά.

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες λένε πως το ζευγάρι ζει κάτω από την ίδια στέγη, έχοντας αγοράσει μία έπαυλη αξίας περίπου 5 εκατομμυρίων δολαρίων στην Καλιφόρνια.

Πάντως, η Rene δεν ήταν και τόσο... θερμή στις δηλώσεις της για τον Bradley (μην σας πούμε ότι ήταν σκέτη παγοκολώνα): «είναι σπουδαίος ηθοποιός. Είχα ενθουσιαστεί, δεν πίστευα ότι θα συνεργαστώ μαζί του», ήταν το μόνο που είπε!

Μετά από αυτό είναι δυνατόν να μιλήσει ξανά δημόσια ο Bradley για τα αισθήματά του; Μη σου πω ότι ούτε ψιθυριστά δεν θα της τα ξαναπεί...