Ένα ωραιότατο και «πιπεράτο» δώρο έκανε η Megan Fox στους φωτογράφους και τους απανταχού θαυμαστές της... Προσπαθώντας να βγει από το αυτοκίνητο, η φούστα της σηκώθηκε και αποκαλύφθηκε το εσώρουχό της, ενώ η ίδια μάταια προσπάθησε να κρυφτεί χρησιμοποιώντας το μικρό τσαντάκι της!

Προ ημερών η 24χρονη ηθοποιός μετέβη στο Μιλάνο με την ευκαιρία της Εβδομάδας Μόδας και διάλεξε να παρακολουθήσει την επίδειξη του Armani με τον οποίο και συνεργάζεται.

Το πολυτελές αυτοκίνητό της έφτασε στον χώρο του fashion show και οι φωτογράφοι στήθηκαν να απαθανατίσουν την έξοδο της Megan, που φορούσε μαύρο μίνι, λευκό αβυσσαλέο ντεκολτέ και μαύρο σακάκι.

Την ώρα που έβγαινε από το αμάξι, το μίνι της ηθοποιού κάπου σκάλωσε, με αποτέλεσμα να φανούν όοοοολα όσα έκρυβε το μικροσκοπικό ένδυμά της!

Μάταια η Megan προσπάθησε να κρύψει τα αποκαλυπτήρια χρησιμοποιώντας το τσαντάκι της... Βλέπετε, ήταν κι αυτό μικροσκοπικό και δεν έφτανε να καλύψει όσα φαίνονταν! Και τι μπορούσε να καλύψει άλλωστε; Τα... μπροστά ή τα πίσω;

Στο τέλος, η ηθοποιός έκλεισε τα πόδια και επιστράτευσε τσάντα και χέρια για να κρύψει όσα φάνηκαν...

Για ακόμα μία φορά, λοιπόν, την είδαμε με τα εσώρουχα κι ας μην ήταν για την νέα καμπάνια του οίκου Armani!