Κάτω από άκρα μυστικότητα προσπαθεί να παντρευτεί η Βίκυ Καγιά, αλλά απ’ ότι φαίνεται δύσκολα θα τα καταφέρει. Για πρώτη φορά, το μοντέλο επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι παντρεύεται σε δέκα μέρες τον αγαπημένο της Νίκο Κριθαριώτη, στο γραφείο του οποίου και βρισκόταν το πρωί της Παρασκευής (01/10).

Η Βίκυ Καγιά ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής Super Star εάν ισχύει ότι παντρεύεται στις 10/10/2010 και απάντησε: «Ναι ισχύει, αλλά δεν ήλθα σήμερα για πρόβα νυφικού». «Είναι σημαδιακή ημερομηνία για εσάς;», τη ρώτησαν και εκείνη απάντησε χαμογελώντας «Δεν ξέρω θα δείξει!»

Η κάμερα της εκπομπής εντόπισε την μέλλουσα κυρία Κριθαριώτη στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη, όπου και βρίσκεται το γραφείο του αγαπημένου της. Όπως δήλωσε, όμως, δεν πήγε για πρόβα νυφικού, αλλά για να συναντήσει τον σύντροφό της. «Ηρθατε για την πρόβα;», την ρώτησαν κι εκείνη απάντησε: «Ποια πρόβα καλέ; Ηρθα να δω τον Νίκο, είναι στο γραφείο του και δουλεύει. Όχι, δεν ήρθα για πρόβα».

Η Βίκυ εμφανίζεται εξαιρετικά χαλαρή και αποφεύγει συστηματικά να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση αφορά τόσο τον γάμο, όσο και τις προετοιμασίες του. Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, το μυστήριο θα τελεστεί στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου, στο σπίτι της οικογένειας Κριθαριώτη στο Λαγονήσι, με κουμπάρους τον Παναγιώτη Τσάκο και τον Θεόφιλο Τζιώτη. Οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους 50, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας espresso, οι μπομπονιέρες που θα μοιραστούν, θα είναι στολισμένες με μπριγιάν. Οσο για το νυφικό της; Η ερώτηση είναι μάλλον περιττή, αφού η αδελφή του μέλλοντα συζύγου της, Σήλια Κριθαριώτη επιμελείται ήδη την δημιουργία με την οποία θα εμφανισθεί η Βίκυ την ομορφότερη μέρα της ζωής της.