«Ο Μιχάλης μου έχει κάνει τον Michael Jackson στο σπίτι άπειρες φορές», δήλωσε η Αναστασία Περάκη, σύζυγος του Μιχάλη Μουρούτσου, που συμμετέχει στο Just the two of us, με αφορμή την εμφάνιση – έκπληξη που έκανε εκείνος στο σόου.

Η playmate 2005, που πριν από έναν χρόνο απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον αθλητή του ταε κβο ντο, μίλησε στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη για την εγκυμοσύνη της, αλλά και την συμμετοχή του άντρα της στο ριάλιτι τραγουδιού του Γιώργου Καπουτζίδη στο Mega.

«Η εγκυμοσύνη ήταν μία περίοδος που πέρασα πολύ ωραία. Πήρα 17 κιλά, αφέθηκα πολύ και έτρωγα πάρα πολλά γλυκά. Ε μετά έκανα την διατροφή που κάνουν όλοι. Στερήθηκα πράγματα για να μπορέσω να τα χάσω. Ο Μιχάλης με βοήθησε πολύ, όχι τόσο σε ό,τι αφορά το κομμάτι της διατροφής, όσο στο κομμάτι της διατροφής. Μου έκανε ταε κβο ντο».

Η Αναστασία Περάκη απείχε για ένα διάστημα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τώρα επανέρχεται στα πράγματα της μόδας; «Ηταν ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα, αλλά τώρα ήλθε η ώρα να επανέλθω. Θέλω να κάνω πράγματα και να επιστρέψω στα καθήκοντά μου. Εχω δώσει αυτά που έπρεπε να δώσω έναν χρόνο τώρα στο παιδί μου και ήρθε η ώρα γι’αυτό νομίζω».

Σε ό,τι αφορά την συμμετοχή του συζύγου της στο σόου, το μοντέλο είπε ότι χαίρεται πολύ με αυτό και ότι προτιμά να τον βλέπει από το σπίτι γιατί από κοντά χάνει κανείς πολλά πράγματα που από την τηλεόραση μπορεί και τα βλέπει.