Πάλι καλά που δεν τσακώθηκε με γυναίκα αλλιώς θα πιανόντουσαν μαλλί με μαλλί... Ο λόγος για την Pink που αρπάχτηκε άγρια με άγνωστο άνδρα για μια θέση πάρκινγκ! «Ήμουν έτοιμη να τον σκοτώσω», είπε η τραγουδίστρια και απέδωσε τα νεύρα στην... εγκυμοσύνη της!

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε βγει για ψώνια και, όπως είπε σε συνέντευξή της, ένας άνδρας της φέρθηκε με αγένεια για μια θέση στάθμευσης.

«Ήμουν στο σούπερ μάρκετ και τη στιγμή που πήγα να βάλω τα πράγματα στο αμάξι ήρθε ένας τύπος από πίσω με το αμάξι του. Ήθελε να παρκάρει στη θέση μου και μου κόρναρε επίμονα... Δεν ξέρω τι με έπιασε, όμως, γύρισα και τον έβρισα επειδή με άγχωσε! Τσαντίστηκε κι αυτός αλλά όταν κατάλαβε ποια ήμουν μαζεύτηκε. Πήγα στο αμάξι του και έκανε ότι δεν με είδε, ενώ μετά προσποιήθηκε ότι δεν μιλά αγγλικά», είπε χαρακτηριστικά.

Χάλια τα νεύρα της Pink, χάλια...

«Νομίζω ότι κατάλαβε ότι ήμουν έτοιμη να τον σκοτώσω», πρόσθεσε η ίδια και κατέληξε: «το καημένο το παιδί που με βοηθούσε με τα ψώνια ήθελε να εξαφανιστεί από προσώπου γης»!

Φαντάσου τι έγινε δηλαδή, αλλά και πόσο «κόκκινο» έχουν χτυπήσει οι ορμόνες της τραγουδίστριας! Και ακόμα είναι στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, οπότε ποιός ξέρει τι έχουμε να δούμε πιο μετά...

Παράλληλα, η Pink αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει ακόμα το φύλο του μωρού της, αλλά αν είναι αγόρι έχει ήδη βρει το όνομα: Jameson, από τα ονόματα του μπαμπά της (James) και του αδερφού της (Jason)! Ο σύζυγος δηλαδή δεν θα βγάλει κανέναν δικό του;