Ιωάννα Λίλη και Θοδωρής Ζαγοράκης βρέθηκαν για λίγες μόνο ημέρες στην Αθήνα, με αφορμή τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου της. Ωστόσο, το πρώην μοντέλο που μετά το γάμο της μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, βρήκε την ευκαιρία να συναντηθεί με την πολύ καλή της φίλη και κουμπάρα της, Τζένη Τζιβεριώτη.Οι δυο τους, έκαναν πρωινή βόλτα στα μαγαζιά της Κηφισιάς, ενώ η Ιωάννα Λίλη, τρείς μόλις μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου της παιδιού φαινόταν εμφανώς αδυνατισμένη και ανανεωμένη.
Η σύντομη απόδραση του ερωτευμένου ζευγαριού, εκτός από επαγγελματική ήταν και σημαδιακή μιας και ο Νοέμβριος είναι «ο μήνας τους» καθώς στις 5 έκλεισαν τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου.


Το βράδυ της ίδιας ημέρας, η οικογένεια Ζαγοράκη δεν έχασε ευκαιρία και τίμησε την νυχτερινή ζωή της Αθήνας . Οι δυο τους άλλωστε κάθε φορά που κατεβαίνουν στην πρωτεύουσα φροντίζουν πάντοτε να επισκεφθούν ένα νυχτερινό κέντρο. Αυτή τη φορά πήγαν στο «Βοτανικό» .Μάλιστα, ο φακός τους «τσάκωσε» πιο ερωτευμένους από ποτέ καθώς σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς οι αγκαλιές και τα φιλιά έδιναν και έπαιρναν μεταξύ τους.

Πηγή: Hello