Άλλη είδηση-βόμβα ήλθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας. Η Μιμή Ντενίση δήλωσε: «Δεν έχω πει πως θα υποδυθώ την Μαρία Κάλλας». Και το ερώτημα που προκύπτει από αυτή την δήλωση είναι: Γιατί υπήρχε περίπτωση να την υ��οδυθεί; «Δεν θα την υποδυθώ, ή για να το πώ ακόμη καλύτερα, δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι θα την υποδυθώ».

Η συζήτηση έγινε στο πλατό της εκπομπής 10-1 μαζί, όπου η ηθοποιός αποκάλυψε ότι στενός της φίλος και παραγωγός του βρετανικού θεάτρου της είπε ότι θέλει να συνεργαστούν σε παράσταση που σκοπεύει εκείνος να ανεβάσει στην Βρετανική πρωτεύουσα με θέμα την ζωή του Ωνάση. Η απάντηση που έδωσε ήταν: «Του χρόνου δεν θα είμαι στην Ελλάδα. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Αλλά ας ξεκουραστώ και λίγο. Να ξεκουραστούν και οι άλλοι που ασχολούνται με εμένα». Αυτό βεβαίως το «καρφί» δεν πήγαινε πουθενά αλλού, εκτός από τον Λάκη Λαζόπουλο, για τον οποίο η Μιμή αρνήθηκε να μιλήσει. «Να σας πώ… μέχρι εδώ. Τέρμα αυτό το κουτσομπολιό. Και στο εξωτερικό υπάρχουν εκπομπές που ασχολούνται με το κουτσομπολιό, αλλά όχι όλες. Στην Ελλάδα όλη η τηλεόραση έχει μετατραπεί σε μία ατέλειωτη αναπαραγωγή κουτσομπολιού. Και μάλιστα σε μία στιγμή που το επίπεδο πρέπει να ανέβει».

Πρόσθεσε δε το «θεϊκό» ότι κάθε μέρα, οι ειδήσεις που αφορούν το πρόσωπό της στην τηλεόραση πέφτουν βροχή. Ναι… δεν βλέπετε; Οπου σταθεί κανείς και όπου βρεθεί, για την Μιμή Ντενίση διαβάζει…