Στο Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως Παναγία Ελεούσα στο Μεσολόγγι, θα παραδώσει τα 15.000 ευρώ που κέρδισε σε αγώνα πόκερ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο ηθοποιός βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στην Βαρκελώνη, μαζί με άλλους επτά γνωστούς Ελληνες, ως καλεσμένοι της pokerstars.net. Στόχος ήταν να αναμετρηθούν στο πόκερ και ο νικητής να προσφέρει τα κέρδη του στο ίδρυμα της επιλογής του. Στο παιχνίδι συμμετείχαν επίσης οι Ρένος Χαραλαμπίδης, Γιάννης Στάνκογλου, Πηγή Δεβετζή, Κατερίνα Ζαρίφη, Σάββας Πούμπουρας, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Δέσποινα Καμπούρη.

«Εχω ξαναπαίξει πόκερ, μέσω internet. Θεωρώ ότι είναι το πιο τίμιο παιχνίδι, σε σχέση με τα υπόλοιπα, καθώς μπορείς να ποντάρεις όσα έχεις μπροστά σου. Είναι παιχνίδι τύχης, αλλά και στρατηγικής. Ηταν μία σπουδαία εμπειρία, την οποία ήθελα πολύ να ζήσω. Χάρηκα που κατάφερα να βρίσκομαι εκεί και κυρίως που αναδείχτηκα εγώ ο νικητής», δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δεύτερος αναδείχθηκε ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος κέρδισε 5.000 ευρώ που θα προσφέρει στο Κέντρο Ειδικής και Επαγγελματικής Αποκατάστασης «Θεοτόκος».

Το παιχνίδι μαγνητοσκοπήθηκε και θα το δούμε στην μεγάλη οθόνη με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Πηγή: Espresso