Να αποχωρήσει από τους C:Real αποφάσισε η Ειρήνη Δούκα, που από το 2002 αποτελούσε την φωνή τους! Το ενδεχόμενο διάλυσης του γκρουπ είναι ανοικτό, ενώ οι φήμες θέλουν να αντικαθιστά την Ειρήνη η Κατερίνα Παπουτσάκη, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά ο ιδρυτής, Τάκης Δαμάσχης.

«Η Ειρήνη Δούκα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ιστορία των C:Real, γι’ αυτό και της αξίζει το ανάλογο respect», έγραψε ο Τάκης Δαμάσχης στο γκρουπ των C:Real στο Facebookκαι πρόσθεσε πως δεν θα την αντικαταστήσει η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία και ερμηνεύει το τραγούδι της ταινίας «Το Έτερον Ήμισυ» στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Και η ανακοίνωση του συνθέτη, στιχουργού και παραγωγού συνεχίζει: «όταν και αν βρούμε καινούργια τραγουδίστρια, θα είναι τελείως διαφορετική παρουσία και φωνή από την Ειρήνη... Αν συνεχίσουμε, πιστέψτε με ότι θα δείτε κάτι το τελείως διαφορετικό και όχι μια κακή απομίμηση των παλιών C:Real... Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια και σας ζητώ την εμπιστοσύνη σας για άλλη μια φορά».

Το συγκρότημα υπάρχει από το 1996, ενώ το 2002 εντάχθηκε σε αυτό η Ειρήνη Δούκα. Μάλιστα, οι C:Real γνώρισαν την αποθέωση ένα χρόνο μετά, τραγουδώντας «Τα Πιο Μεγάλα Σ’ Αγαπώ» αλλά και το «Θα Περιμένω».

Μετρώντας συνεργασίες με μεγάλα ονόματα, όπως οι Καίτη Γαρμπή, Χρήστος Δάντης, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Βασίλης Παπακωνσταντίνου, το συγκρότημα έκανε την μία επιτυχία μετά την άλλη και κατέκτησε πληθώρα μουσικών βραβείων.

Στις επιτυχίες των C:Real περιλαμβάνονται επίσης τα «Επικίνδυνα Σε Θέλω» και «Ξέχασέ Το», ενώ πρόσφατα κατέκτησαν τα ραδιόφωνα με το «Ό,τι Αξίζει».