Οι μεγάλοι Οίκοι μόδας συνεχίζουν να χρησιμοποιούν διάσημα και λαμπερά πρόσωπα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν, ούτως ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στον ανταγωνισμό.

Αυτή τη φορά, η πληροφορία ήλθε από τον Οίκο Versace, ο οποίος ανακοίνωσε ότι το νέο του πρόσωπο για την συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2011 είναι η January Jones.

H ηθοποιός και πρώην μοντέλο συνάντησε για πρώτη φορά την creative director του Οίκου Donatella Versace, σε μία φωτογράφιση που έκανε για το αμερικανικό Elle πέρυσι και αμέσως οι δυο τους έγιναν φίλες. Αυτή η φιλία οδήγησε την Jones στο ατελιέ του Versace, απ’όπου επέλεξε τα ρούχα της για διάφορες κοσμικές εμφανίσεις στις οποίες παραβρέθηκε το προηγούμενο διάστημα, όπως τα φετινά βραβεία Emmy, η εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, αλλά και φιλανθρωπικά γκαλά στο Λονδίνο.

Εκπρόσωπος του Οίκου Versace ανέφερε ότι η Jones αντικατοπτρίζει πλήρως το στιλ που θέλει να λανσάρει η εταιρεία, ενώ επιβεβαίωσε ότι στην πρώτη επίδειξη και παρουσίαση της νέας κολεξιόν την οποία θα επιμεληθεί ο Mario Testino, θα πρωταγωνιστήσει η πρωταγωνίστρια του Mad Men.