Η αγάπη άργησε... μισή ώρα και όχι μια μέρα για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο την έστησε σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας ο Ματέο Παντζόπουλος!

Σύμφωνα με το enimerosi24.gr, η ξανθιά παρουσιάστρια περίμενε τον επιχειρηματία στο «Golden Hall», επί της λεωφόρου Κηφισίας, όπου είχαν ραντεβού σήμερα, για μισή ώρα.

Θέλετε επειδή έπεσε σε κίνηση στην Κηφισίας, θέλετε επειδή άργησε να φύγει από το σπίτι, ο Ματέο δεν ήταν συνεπής στο ραντεβού του και η Ελένη περπατούσε συνέχεια μέσα στα νεύρα!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η οικοδέσποινα του «Καφέ» μιλούσε συνεχώς στο κινητό της (προφανώς μουρμούριζε στον καλό της στο στυλ «πού είσαι ρε παιδάκι μου τόση ώρα;») και έκοβε βόλτες πάνω - κάτω.

Και τι να κάνει η έρμη; Κι εμάς όταν μας στήνουνε το ίδιο κάνουμε: τα «χώνουμε» τηλεφωνικά (μέχρι να έρθει το πρόσωπο οπότε και αρχίζει η γκρίνια face to face) και περπατάμε νευριασμένοι...

Αλλά κι εσύ βρε Ματέο παλιόπαιδο, ραντεβού με την θεά Ελένη της πρωινής ζώνης και την στήνεις μισή ώρα; Άλλοι στη θέση σου θα πήγαιναν και... νωρίτερα μην σου πω!