Ζευγάρι με την Ζέτα Μακρυπούλια ήθελαν οι φήμες τον Χρήστο Χολίδη! Τα δημοσιεύματα έλεγαν ότι ο τραγουδιστής είναι μαζί με την ηθοποιό το 2008, ενώ δεν έλειψαν αναφορές ακόμα και για... εγκυμοσύνη! Μιλώντας αποκλειστικά στο «Super Star», ο Χρήστος μίλησε για την σχέση του με την Ζέτα, αποκαλύπτοντας την αλήθεια.

«Ήμασταν φίλοι και ίσως αυτό παρεξηγήθηκε», είπε o τραγουδιστής στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και πρόσθεσε: «δεν μπορώ να έχω κάθε φορά σχέση με μια κοπέλα που έρχεται να με δει στο μαγαζί ή δουλεύουμε μαζί».

Τα πρώτα δημοσιεύματα για Χρήστο - Ζέτα είδαν το φως της δημοσιότητας τον Μάιο του 2008 και, για περίπου 8 μήνες, το σίριαλ σχέση έδωσε και πήρε παρά το ότι φωτογραφικά ντοκουμέντα δεν είδαμε ποτέ... Μάλιστα, οι φήμες έφτασαν στο σημείο να ισχυριστούν πως μένουν μαζί αλλά και ότι η ηθοποιός περίμενε τον καρπό του έρωτά τους!

Παράλληλα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως δεν είχε σχέση με καμία από τις κοπέλες που κατά καιρούς του χρέωσαν. Σε αυτές, εκτός από την Ζέτα Μακρυπούλια, βάλτε την Θέλξη και την Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Η ζωή προχώρησε, εγώ θέλω ο κόσμος να με γνωρίζει μέσα από την δουλειά μου», συνέχισε ο Χρήστος, που δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα για τα προσωπικά του.

«Και να ήμουν ερωτευμένος δεν θα το έλεγα», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, προσθέτοντας πως είναι ο τελευταίος που θα έδινε πληροφορίες για τα αισθηματικά του!